5 semne zodiacale care lucreaza pentru a mentine pacea in lume

1
De Teodora Tirca
13 aug. 2019

Aceste semne zodiacale nu doar evita conflictele, ci incearca sa le previna – pentru ca nimic nu le bucura mai mult decat pacea si echilibrul.

Exista oameni carora le place sa faca o drama din orice, care simt o bucurie secreta atunci cand e rost de cearta. Insa exista si oameni iubitori de pace, care se tin departe de conflicte si lupta cat pot pentru a-i tine si pe cei dragi departe de ele. Acesti oameni au un simt al responsabilitatii foarte dezvoltat si inteleg foarte bine cum e construita lumea.

Inteleg ca cei din jurul lor, oricat de agresivi sau neindemanatici, au nevoie de vindecare si indrumumare, si nu de cuvinte grele. Zodiile iubitoare de pace vor avea rabdarea de a-i invata si pe cei din jurul lor ca violenta duce la violenta si ca exista moduri mai inteligente de a rezolva un conflict apasator.

5 zodii modeste care nu-si dau seama cat de grozave sunt

Iata care sunt cele mai impaciutoare semne zodiacale:

Balanta

Balantele vor ca toti oamenii sa se inteleaga bine si sa nu existe conflicte. Tipetele, jignirile si agresiunile fizice le dau un sentiment foarte ciudat, chiar si atunci cand nu sunt implicati. Balanta este capabila de a privi o problema din mai multe perspective si a intelege de ce o anumita persoana a actionat asa, chiar daca decizia a fost proasta. Judeca foarte bine situatiile si se pricep de minune sa transpuna in cuvinte gandirea lor logica pentru a-i convinge pe cei din jur sa renunte la conflicte.

Rac

Nativii din aceasta zodie sunt foarte empatici si implicati in viata celor din jur. Si-ar dori ca oamenii sa se simta ca intr-o familie mare, sa nu existe suparari si certuri de niciun fel. Tocmai de aceea, atunci cand lucrurile o iau razna un Rac va fi acolo pentru a inlesni comunicarea intre cei care se cearta. Vorbele sale impaciutoare ii vor convinge pe cei furiosi ca este momentul sa renunte la „arme” si sa faca pace.

Pesti

Pestii imprumuta starea celor din jur – ca si Racii, sunt foarte sensibili si empatici. Acesta este motivul pentru care violenta si certurile din jur au un impact imens asupra lor, asa ca se vor implica pentru a indrepta lucrurile. Sunt foarte intelepti si inteleg psihologia umana. Nu vor lua partea nimanui si nici nu vor arunca vina pe cineva anume. Pur si simplu vor apela la emotiile si bunatatea oamenilor pentru a evita sau opri certurile.

Cum te calmezi dupa un conflict

Capricorn

Capricornii au un aer serios, dar care transmite incredere si loialitate. Sunt practici si sunt mereu atenti la ceea ce spun, astfel incat sa nu creeze tensiuni. Sunt talentati in a manageria conflictele si in a gasi cele mai bune solutii pentru ambele parti. Capricornii sunt calmi si ii molipsesc si pe cei din jur cu linistea aceasta binefacatoare. Nu ridica niciodata tonul si nu ii tolereaza pe cei care fac asta. Conduc prin puterea exemplului.

Fecioara

Fecioarele sunt cunoscute pentru ablitatea lor de a gandi lucrurile la rece si de a oferi sfaturi rationale, practice. Metoda lor de a stinge un conflict este sa-i incurajeze pe oameni sa se destainuie si sa-si verse amarul. Dupa ce au spus ce au pe suflet, le e mai usor sa se calmeze si sa renunte la conflicte.

3 semne subtile ca ai de-a face cu un mincinos patologic

Fecioarele isi pastreaza calmul si se tin departe de exagerari, lucru care le ajuta sa se tina departe si de certuri inutile. Au o anumita eleganta in conversatii, care nu le permite celor din jur sa ii contrazica.

Foto: Shutterstock.com