5 semne zodiacale care NU sunt facute pentru casatorie

1
De Alice Moisescu
27 dec. 2018

Casatoria nu e pentru toata lumea, se pare. Crezi ca te afli printre cei care prefera libertatea absoluta?

Exista oameni care cred in casatorie si oameni care nu. Pentru cei din urma, viata alaturi de un singur partener pare imposibila si poate reprezenta o reala provocare.

Astrologii au identificat 5 zodii care iubesc independenta si care nu ar imbratisa un posibil mariaj tocmai din acest motiv – pentru ca este posibil sa se razgandeasca la un moment dat.

Zodiile care NU cred in casatorie, conform astrologilor

Zodia GEMENI

Nativii acestei zodii traiesc constant cu teama ca sentimentele lor ar capata un alt contur si s-ar putea desparti de persoana iubita. Tocmai din acest motiv, acestia sunt reticenti in a spune ‘DA!’ in fata altarului.

Mai mult, destul de alunecosi din fire, nu se vad traind langa o singura persoana pentru restul vietii.

Zodia LEU

Nativii Leu sunt aventurieri din fire si nu ar schimba asta pentru nimic in lume. Iubesc viata si se iubesc pe ei. Nu s-ar vedea ‘prinsi’ intr-o casnicie. S-ar plictisi teribil alaturi de un singur partener.

Zodia SAGETATOR

Acesti nativi nascuti sub semnul Sagetatorului sunt firi independente si libere. Ei vor sa se concentreze pe sine si pe nevoile lor, astfel ca un mariaj… le-ar da planurile peste cap.

Isi pun dorintele pe primul loc si nu vor sa isi asume responsabilitati. Se vad angajandu-se serios intr-o relatie amoroasa, insa fara unirea destinelor.

Zodia VARSATOR

Nativii nascuti in Varsator urasc complet ideea de casatorie, astfel ca orice forma de angajament, gandesc ei, duce catre suferinta. Isi fac adesea griji ca nu vor gasi pe nimeni pe placul lor sau care sa le inteleaga nevoile pe deplin.

Aventurile si relatiile de scurta durata sunt cuvintele de ordine pentru Varsatori. Se tem sa nu sufere din dragoste, astfel ca ocolesc casatoria.

Zodia PESTI

Nativii Pesti sunt dificili intr-o relatie. Vor ca partenerul sa traiasca dupa standardele lor si nu stiu sa aprecieze ceea ce li se ofera. Din acest motiv, vor ramane mereu singuri. Astfel ca mariajul… nu este intotdeauna o optiune buna pentru ei.

Foto: Shutterstock.com