6 semne zodiacale care se contrazic tot timpul

1
De Teodora Tirca
30 nov. 2018

Unele semne zodiacale spun ceva si fac total opusul sau pur si simplu emit teorii pe care trei zile mai tarziu le contrazic.

Sigur ca e normal sa te razgandesti uneori, insa semnele zodiacale despre care iti voi vorbi sunt parca tot timpul in conflict cu ele insele. Acest lucru se datoreaza caracteristicilor lor diverse, care uneori se bat cap in cap.

Daca esti una dintre aceste zodii si ai impresia ca o iei razna uneori, pentru ca niciodata nu esti multumit de decizia care cu doua zile in urma parea ideala, n-ar trebui sa te invinovatesti prea mult. Probabil ca cea mai buna saolutie pentru tine ar fi sa exersezi acceptarea si sa te impaci cu minunatele contradictii din care esti alcatuit.

Iar daca esti de cealalta parte a baricadei si ai un prieten care se contrazice tot timpul, incearca sa nu-i sari in cap, oricat de enervant ar fi. Reflecteaza putin asupra ideii ca nu exista adevar universal valabil si ca gandirea noastra evolueaza in fiecare zi. Asadar, e normal ca uneori sa ne contrazicem cu noi insine.

Gemeni

Contradictia este o parte esentiala a personalitatii Gemenilor, avand in vedere ca uneori ai impresia ca sunt doua persoane intr-una singura. S-au nascut derutati, pentru ca isi doresc atat de multe lucruri, incat nu stiu ce sa faca mai intai. Adevarul e ca nu te poti baza pe ei pentru a urma un trend sau o idee, pentru acestea se pot schimba peste noapte cand un Geaman este implicat.

Balanta

Balantele tind catre echilibru perfect, insa in aceasta lupta de balansare cad mereu dintr-o parte in alta si nu stiu ce sa aleaga. Si pe ele poti conta sa-si schimbe opinia brusc sau pur si simplu sa uite ca au declarat vreodata lucrul pe care il aduci in discutie. Comportamentul lor contradictoriu te poate deruta serios, mai ales daca e vorba despre o relatie romantica.

Varsator

Treaba cu Varsatorii e ca uneori se contrazic intentionat, pentru ca le place sa creeze controversa. Sunt foarte inteligenti si adora sa manipuleze situatia de asa natura incat sa te vada confuz, sa-ti analizeze reactiile si sa te puna intr-o postura neasteptata. In unele zile poti invata lucruri extraordinare despre tine datorita tacticii lor. In altele esti pur si simplu dezamagit sau furios.

Pesti

Si cei nascuti in zodia Pestilor au o personalitate duala, fiind „alunecosi” ca pestele, dupa cum se exprima astrologii. Pot fi foarte instabili si le e destul de greu sa se tina de promisiunile facute. Iti vor spune orice pentru a te consola intr-un moment dificil, fara sa ia in calcul faptul ca poate nu vor fi capabili sa se tina de cuvant. Nu te baza pe ei in chestiuni importante, care tin de viata si fericirea ta.

Sagetator

Spre deosebire de Varsatori, Sagetatorii nu vor sa te puna intr-o situatie dificila, vor doar sa-ti arate ca sunt pregatiti pentru orice, ca poti conta pe ei in orice situatie. Aceasta atitudine „saritoare” se datoreaza spiritului lor aventurier, insa la un moment dat pot ajunge la concluzia ca e imposibil sa-si indeplineasca indatoririle multiple pe care si le-au asumat. Asa ca uneori cedeaza psihic si fac chiar opusul: raman singuri in casa.

Fecioara

Ce bine ar fi daca lumea ar fi perfect controlata si ordonata asa cum si-ar dori Fecioarele. Ele sunt convinse ca lumea ar fi mai buna daca ceilalti pur si simplu le-ar urma orbeste sfaturile. Insa contradictia intervine atunci cand, desi le urmezi sfaturile, tot sunt nemultumite de rezultatul final, deoarece considera ca daca ar fi avut control total asupra situatiei, totul ar fi iesit mult mai bine. Concluzia? Nici nu incerca vreodata sa multumesti o Fecioara.

Foto: Shutterstock.com