5 semne zodiacale care sunt dependente de social media

1
De Alice Moisescu
23 feb. 2019

Ma conectez, deci exist. Care sunt zodiile care actioneaza conform cu aceasta afirmatie? Vom afla numaidecat!

Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest… aceste platforme sunt, fara indoiala, pentru multi dintre noi, prietenii carora le acordam cel mai mult din timpul si energia noastra. „Internetul ne ofera iluzia unei vieti sociale bogate. Socializam mai repede si mai usor, cu o investitie minima de timp si de efort.

Aceasta iluzie apare si din cauza multiplelor interactiuni – poze, like-uri, comentarii – in care responsabilitatea personala este mult mai scazuta. Cu siguranta avem nevoie de socializare si de relationare, relatiile bune sunt un predictor al starii de bine si al sanatatii mentale. Dar acestea presupun interactiune autentica, directa, timp alocat, atentie la nevoile celuilalt si reciprocitate, ceea ce mediul online… nu ne ofera, de fapt”, spune Irina Calomir, consilier psihoterapeut.

Care sunt zodiile cele mai predispuse la dependenta de #socialmedia? Aflam in randurile ce vor urma.

Terapie cu filtre si Photoshop!? De ce incerci sa ascunzi tot ce e in „neregula” cu tine?

5 semne zodiacale care sunt dependente de social media

GEMENI

Gemenii adora conexiunile! Foarte mandri si plini de ei, acestia iubesc sa se afiseze oriunde si in orice circumstanta. Posteaza, posteaza, posteaza! Si apoi… asteapta reactii. In functie de aceste reactii, ziua lor este mai buna sau mai rea.

LEU

Leii sunt si ei impatimiti ai #socialmedia. Iubesc luxul si opulenta si vor sa arate asta lumii intregi! Nu pot sta o zi fara telefon sau conexiune la internet.

BALANTA

Sunt mereu activi pe retelele de socializare si sunt innebunite sa adune cat mai multe aprecieri si comentarii, motiv pentru care sunt nelipsite din fata ecranului telefonului. Acesti nativi nu ar suporta o zi fara conexiune la internet…

10 lucruri care iti vor aduce mai multa satisfactie decat Like-urile de pe #Instagram

SCORPION

Scorpionii au si ei o prezenta surprinzatoare in online. Indiferent ca vor posta ce mananca, unde calatoresc sau unde isi petrec timpul… acestia vor fi nelipsiti de pe paginile de socializare.

SAGETATOR

Nici Sagetatorii nu se lasa mai prejos atunci cand vine vorba de #socialmedia. Adora controversele, adora sa starneasca reactii in online, sa provoace. Sunt dependenti de tot ce tine de online, pentru ei #facebook sau #instagram pot insemna un job full time.

Consumul excesiv de social media poate cauza depresie

Foto: Shutterstock.com