Semnele zodiacale care se indragostesc mereu de cine nu trebuie

1
De Alice Moisescu
22 feb. 2019

Iubirea e un sentiment minunat, insa atunci cand te indragostesti de acelasi tipar toxic… e clar ca trebuie sa schimbi ceva. Afla daca esti printre zodiile cu obiceiuri amoroase daunatoare.

Nu toate zodiile au noroc in dragoste… De aceea, iti propunem sa descoperi care sunt zodiile care se indragostesc de persoane care nu le impartasesc sentimentele, ajungand astfel sa sufere teribil.

Semnele zodiacale care se indragostesc mereu de cine nu trebuie

Iubirea te face sa traiesti emotii care sunt imposibil de descris in cuvinte. Insa, atunci cand te indragostesti de cineva, trebuie sa nu uiti sa ai grija in primul rand de tine. Sa faci diferenta dintre ce iti face bine si ce iti face rau si sa alegi tot timpul binele. In caz contrar, vei sfarsi suferind si inchizandu-te in tine. Daca te regasesti si tu printre semnele astrale de mai jos, fii mai precauta atunci cand iti deschizi inima. Si incearca sa le dai o sansa si barbatilor care nu se incadreaza in tiparul tau, deoarece e posibil ca acesta sa nu fie cel mai… sanatos.

7 lectii pe care le inveti doar atunci cand suferi din iubire

BALANTA

Balantele adora pur si simplu sa fie in centrul atentiei! Sa fie complimentate mereu, apreciate, laudate… Motiv pentru care, daca esti nascuta sub acest semn, vei tinde sa te indragostesti mereu de persoanele care iti vor spune ce vrei sa auzi. Si uneori aceste vorbe sunt aruncate aiurea, fara nicio baza solida.

Acorda mai multa atentie faptelor, nu vorbelor.

8 moduri mici prin care femeia Balanta iti cucereste inima

CAPRICORN

Desi femeile nascute in semnul #Capricornului par mereu preocupate de cariera, de viata profesionala si de cea sociala, rareori acorda aceeasi atentie si vietii personale. Tocmai din acest motiv, din lipsa de experienta, tind sa se angajeze in relatii cu cele mai nepotrivite persoane, ajungand astfel sa regrete alegerile si sa sufere.

PESTI

Femeile nascute in Pesti au tendinta de a se indragosti de… narcisisti, de oameni care se iubesc prea mult pe sine. Acesti oameni sunt plini de ei, extrem de mandri, oameni pe care nu te poti baza, fapt pentru care vei sfarsi ranita si derutata in ceea ce priveste iubirea in general. Fii puternica, cerebrala si ai grija in cine investesti sentimente puternice.

5 superputeri ale femeilor care au suferit din dragoste

Foto: Shutterstock.com