8 moduri mici prin care femeia Balanta iti cucereste inima

1
De Alice Moisescu
12 feb. 2019

Poate cea mai sincera si mai sufletista dintre toate semnele zodiacale, Balanta este indragostita de ideea de a iubi si a fi iubita.

Atunci cand se ataseaza, devine romantica si pasionala. Are o sete imensa de dragoste, simte nevoia sa fie apreciata si uneori… chiar adorata. Nu se plictiseste niciodata sa te vada aducandu-i laude si aprecieri.

Daca iubesti o femeie Balanta, asteapta-te doar la momente inedite alaturi de aceasta. Fii o carte deschisa in fata ei! Nu te va dezamagi niciodata. Ba dompotriva. Va aprecia deschiderea si te va iubi si mai mult!

Pentru femeia #Balanta, iubirea este o experienta de natura spirituala. Pentru a-si impartasi dragostea si unitatea, ea va asigura o legatura spirituala profunda, care va imbunatati semnificativ viata in doi.

6 zodii care evita certurile cu orice pret

Iata cateva motive pentru care femeia Balanta este cu totul si cu totul speciala:

1. Este fermecatoare

Inca de la primele intalniri, Balanta te va face sa te simti de parca v-ati cunoaste de o viata. Este de o naturalete cuceritoare de-a dreptul! Va impresiona pe oricine prin eleganta, simplitate si bun gust.

2. Este cea mai sincera si mai sufletista femeie a zodiacului

Viseaza la o dragoste unica, cu un ales pentru tot restul vietii. Este atat de sincera si de implicata in relatia sa de iubire, incat poate sacrifica orice pentru partenerul sau. Si pentru… iubire, desigur!

3. Dragostea ei este matura, pura, asumata

Este un exemplu al echilibrului, astfel ca nu va fi niciodata prea insistenta si se va feri de exagerari. Dragostea ei pentru tine va fi una matura, asumata. Daca acum este extrem de dulce si jucausa cu tine, in cateva secunde poate reveni la realitate, fara a te face vreo secunda sa te simti nesigur pe dragostea sa.

4. Alaturi de femeia Balanta vei descoperi iubirea absoluta

Balanta este guvernata de planeta dragostei, Venus, astfel ca nu e de mirare ca acest semn zodiacal e extrem de romantic. Isi va face partenerul sa se simta centrul universului si isi va trasa obiectivele numai alaturi de el, ii va cere sfaturi, va sti sa il faca sa se simta important…

5. Nu te va rani niciodata

Daca esti intr-o relatie cu o femeie Balanta, ai putea spune ca l-ai apucat pe Dumnezeu de picior! Este simbolul caldurii si afectiunii, al echilibrului in dragoste, al fidelitatii si al statorniciei. In dragoste, te va trata regeste si va avea grija sa te simti cel mai fericit alaturi de ea. Nu te va dezamagi si nu va face nimic din ce ar sti ca te poate rani.

Cele mai loiale 5 zodii – Nu te vor trada niciodata

6. Te va iubi pentru ceea ce esti, pentru inima si sufletul tau

Cand iubeste, niciun sacrificiu nu este prea mare. La nevoie, isi pune si sufletul pe tava in fata celui pe care il adora. Isi expune gandurile si intentiile cu claritate, nelasand loc de interpretari in legatura sa amoroasa.

7. Este toleranta, afectuoasa si echilibrata

Balanta nu este interesata de relatiile superficiale, iar in dragoste este chiar precauta. Vrea sa ajunga la un echilibru si vede in partener inainte de toate un asociat. Te ia in serios si doreste relatii stabile, de viitor, cu contracte ferme. Provizoratul nu o atrage.

8. Este seducatoare

Femeia Balanta manifesta o mare nevoie de a seduce. Ii plac discutiile despre arta, frumos, lectura sau monden. Ii place viata sociala si are sanse sa devina o persoana populara, apreciata pentru umorul, eleganta si firea sa carismatica.

Nu trece neobservata, iar daca esti barbat si o ai la bratul tau, poti fi mandru de privirile admirative pe care sarmanta nativa nascuta in semnul Balantei le atrage.

6 zodii cu cele mai atragatoare personalitati

Foto:Shutterstock.com