6 zodii care evita certurile cu orice pret

1
De Alice Moisescu
2 feb. 2019

Pentru ca nu le plac confruntarile, aceste zodii vor prefera sa-ti trimita un email sau un SMS daca au sa-ti comunice un detaliu… delicat.

Fie ca initiem sau punem capat unui conflict, suntem in permanenta supusi tensiunilor care apar in vietile noastre in fiecare zi.

Si pentru ca azi ne-am gandit sa abordam aceasta tema, haideti sa vedem impreuna care sunt cele 6 semne zodiacale care urasc confruntarile!

Astrologie: Cat tine supararea fiecarei zodii si cum revine la sentimente mai bune

 GEMENII

Nativii nascuti in semnul Gemenilor sunt deranjati atunci cand cunostintele lor le sunt puse la indoiala. Se va certa ‘didactic’ cu tine pana in zori doar ca sa isi impuna suprematia ideilor. Gemenii vor sti sa traseze o discutie cu un argument final la care sa ramai fara replica, astfel ca iti va veni sa le strangi mana la capatul discutiei.

RACII

Racii detesta disputele de orice natura. Sunt firi sensibile, emotionale si sunt usor de ranit atunci cand nu se simt respectati. Impaciuitori din fire, vor face primii pasul spre impacare. Da-i senzatia ca regreti cearta cu el si esti ca si iertat!

Astrologie: Semnele zodiacale si felul in care acestea gestioneaza supararea

FECIOARELE

Cum se cearta Fecioarele? Cu meticulozitate si atentie la detalii. Vor specula orice greseala si vor lua totul extrem de personal. Insa, acum vine si reversul medaliei… Stiu sa lase de la ele asa ca, in fond si la urma urmei, o disputa cu ele va insemna un fel de ‘furtuna in paharul cu apa’.

BALANTELE

Balantele se vor certa argumentat cu tine. cu mare arta si gratie. Urasc insa conflictele. De orice natura ar fi ele. Ele sunt firi impaciuitoare, stiu sa aplaneze confruntarile si sa amorseze neintelegerile cu diplomatie si blandete.

VARSATORII

Varsatorii vor fi prima care vor initia impacari, intrucat detesta conflictele, tensiunile. Sunt mai degraba pacifisti decat razboinici, astfel ca mai mereu vor fi calmi si pozitivi. Au ‘hotia’ necesara pentru a stinge orice conflict.

Misterele femeii Varsator: 5 motive pentru care putini o inteleg

PESTII

Pestii rar pot fi determinati sa se certe cu cineva. De obicei lasa de la ei, sunt pasivi atunci cand vine vorba de dispute, astfel ca rareori incep ei o cearta. Pestii sunt linistiti daca sunt lasati in lumea lor. Agresivitatea ii deranjeaza, timp in care blandetea si bunatatea ii calmeaza.

Foto: Shutterstock.com