Suflet pereche sau intalnire karmica? Cum poti face diferenta

1
De Cristina Tudor
22 aug. 2020

Exista unele relatii de o intensitate emotionala uriasa, din calea carora nu poti sa te feresti, dar poti iesi (cu greu) dupa invatarea unor lectii, atunci cand relatia respectiva iti poate face rau.

Cum stii daca este intalnire karmica sau tocmai ti-ai gasit sufletul pereche?

Pentru ca in ambele relatii emotiile si pasiunea sunt foarte intense, de multe ori acestea pot fi confundate, iar in unele cazuri suferinta isi poate face loc, mai ales daca vine vremea… despartirii.

Cum stii cand nu mai este cazul sau lupti? Sau cand ai nevoie de o pauza? Cum sa iei decizia cea mai buna pentru tine si cealalta persoana?

In acest articol va vom spune care sunt principalele diferente dintre o intalnire karmica sau una cu sufletul pereche.

Cum recunosti intalnirea cu sufletul pereche

Aceasta intalnire deschide parca poarta paradisului. Din prima clipa, poate chiar dinainte de a va zari, va simtiti prezenta si fara sa va dati seama va apropiati unul de celalalt.

Se naste astfel o emotie intensa de bucurie si fericire, de pace interioara si echilibru, in fata celuilalt avand curajul de a fi voi insiva si de a va dezvalui secrete pe care nu ati fi avut de gand sa le spuneti cuiva.

In fata sufletului pereche nu te temi sa iti arati vulnerabilitatea, te simti inteleasa si acceptata, sustinuta si iubita neconditionat. Simti ca meriti tot ce este mai bun, ca ai curaj sa iti urmezi visurile si ca te poti baza cu adevarat pe partenerul tau.

Atunci cand intalnesti sufletul pereche, te cuprinde sentimentul ca va stiti dintotdeauna, ca sunteti cei mai buni prieteni si cei mai buni iubiti, ca va leaga mai multe decat prietenia si relatia de cuplu.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Pixabay.com.