3 zodii ai caror iubiti le devin dusmani in timpul conjunctiei dintre Soare si Berbec, intre 18-23 aprilie 2022

1
De Teodora Tirca
18 apr. 2022

Lucrurile pot ajunge intr-un punct critic – in viata si in dragoste. Soarele in Berbec se pregateste sa schimbe semnul zodiacal, iar cand va ajunge la 29 de grade intensitatea va creste simtitor in relatii – si nu neaparat in sensul bun.

Aceste energii astrologice au un efect semnificativ asupra a trei semne zodiacale. Partenerii lor de viata le pot deveni dusmani si pot primi mai multe vesti proaste legate de viata lor amoroasa.

Ti s-a intamplat vreodata ca cineva in care aveai incredere sa se intoarca impotriva ta, devenind o forta ostila fara avertizare? Da, se poate intampla si suntem intotdeauna luati prin surprindere.

Azi crezi ca vorbesti cu omul iubitor si bland care ti-a fost alaturi atata timp, iar maine poti descoperi ca s-a transformat intr-o alta persoana si ca se intoarce impotriva ta. Oare l-ai cunoscut vreodata cu adevarat?

3 zodii pot experimenta acest fenomen dureros in perioada 18-23 aprilie.

Rac

Daca esti intr-o relatie, fie ca e recenta sau de lunga durata, si intuiesti la un moment dat ca in mintea partenerului se intampla ceva intunecat, care te surprinde, e posibil sa te trezesti la un moment dat ca se intoarce impotriva ta si iti face reprosuri dureroase. Soarele la un grad critic in Berbec actioneaza ca o scanteie pentru ca temperamentele rele sa se ridice la suprafata, iar acest tranzit aduce cu el „iesiri” vulcanice . Aceasta nu este doar o lupta in care vei intra cu partenerul tau, este un atac ce te va lua complet prin surprindere – desi pe parcurs au existat mici indicii pe care nu le-ai luat in seama.

Daca se ajunge in acest punct, din pacate vor fi putine sanse sa reparati relatia. Iti va trada increderea, iar acest lucru este ireparabil pentru tine.

5 tipuri de femei pentru care barbatii nu isi pierd interesul niciodata

Leu

Totul este un spectacol pentru tine si iti place sa plasezi lucrurile in categoria dramei; cearta cu iubitul tau este doar un alt act in marea schema a teatrului tau. Doar ca de data aceasta, o simpla cearta se va transforma in ceva cu totul nou pentru tine: partenerul tau romantic se va intoarce impotriva ta, cu rautate.

Nu inseamna ca va fi violent, dar nici nu se va abtine de la insulte dureroase. Cu Soarele la un grad critic in Berbec, nu exista granita; va intrece limitele pana cand vei avea senzatia ca nu insemni nimic pentru el.

Unele lucruri nu ar trebui spuse niciodata, din respect – mai ales pentru cineva pe care il iubesti. S-ar putea sa iti spuna in continuare ca te iubeste, dar daca il lasi sa scape basma curata, nu va ezita sa te insulte si a doua oara.

Sagetator

Ai fost ranita de suficiente ori in viata ta incat, atunci cand cineva nou decide sa te atace, esti pregatita. Ai mai vazut asta: iubitul care devine dintr-odata o persoana pe care nu o cunosti deloc. Totul intr-o clipita.

Pentru ca ai mai vazut acest comportament, ai invatat cum sa te retragi inainte ca totul sa devina o poveste de groaza; dar totusi, o sa doara. Soarele la un grad critic in Berbec este ca o scufundare in cele mai necrutatoare focuri si, din pacate, cateva dintre semnele de Foc sunt foarte afectate.

Acesta este un moment bun pentru a-ti aminti de propriile forte; tu insati esti o razboinica infocata — dar razboiul tau este cel in care lupti pentru pace si sanatate. Gandeste-te doar la binele tau cand acest iubit se intoarce impotriva ta.

Aminteste-ti cine esti, draga Sagetator; nimeni nu-ti poate lua nimic fara permisiunea ta. E timpul sa-i spui adio daca simti ca nimic nu va mai uneste.

Foto: depositphotos.com