5 tipuri de femei pentru care barbatii nu isi pierd interesul niciodata

1
De Mia Nicolescu
18 apr. 2022

Gusturile sunt diferite, bineinteles. Insa exista 5 tipuri de femei, 5 trasaturi de personalitate pentru care orice barbat prezinta un interes aparte.

Iubitul tau nu pare niciodata interesat de ceea ce ai de spus sau de facut? Problema nu este realmente la tine, dar nici la el. Ca si in cazul nostru, barbatii tind sa fie atrasi de anumite tipuri de femei. Acestea au, de obicei, trasaturi efervescente, sunt pline de viata, spontane si incitante.

Adevarul este ca nimanui nu-i place o persoana plictisitoare care vorbeste mai mereu despre lucruri inutile sau fara relevanta. De fapt, barbatilor le place atunci cand puteti purta conversatii semnificative, atunci cand femeia isi asuma responsabilitatea si este stabila.

Cea mai rea trasatura de personalitate a zodiei tale

Prin urmare, mai jos sunt enumerate cateva dintre tipurile de femei pentru care barbatii nu isi pierd interesul niciodata.

Femeia care ii motiveaza

Barbatilor le place sa aiba alaturi o femeie care ii sustine si ii inspira sa fie cea mai buna versiune a lor. Nu este de mirare, din moment ce motivatia constanta este ceva ce ne dorim cu totii, atat barbati, cat si femei. Si, mai mult, este foarte probabil ca un barbat sa nu renunte niciodata la cineva care ii aminteste de ce este capabil si il incurajeaza sa nu renunte.

Femeia care captiveaza

Barbatilor le place cand o femeie este capabila sa tina o conversatie care starneste interesul tuturor. O conversatie despre pasiuni, aspecte spirituale, lumesti si chiar intelectuale… asta este ce isi doresc ei cu adevarat. Nimanui nu-i place sa fie in preajma unei persoane dramatice, egocentrice, care vorbeste doar despre sine.

Femeia pe care toti prietenii lor o plac

Pentru barbati, acest aspect este extrem de important. In timp ce femeile renunta la unele prietene pentru a se dedica in totalitate celui cu care au o relatie, barbatii nu iau in calcul nicio secunda sa renunte la iesirile cu prietenii. Prin urmare, cu siguranta ar ezita sa fie cu o femeie pe care prietenii lor nu o plac din diferite motive bine intemeiate.

Femeia stabila financiar

Situatia financiara este destul de importanta intr-o relatie. Cine achita nota de plata la restaurant? Cine plateste vacanta? Dar cumparaturile pentru sambata in care ati chemat prietenii in vizita? Aspectele astea sunt importante si se discuta intr-un cuplu. Iar barbatilor le place cand o femeie este independenta financiar, atunci cand este stabila si nu risipitoare, realista si nu profitoare.

Au Will Smith si Jada Pinkett Smith o relatie toxica?

Femeia care iubeste viata

Cineva care ii inspira pe oameni sa se ridice din pat si sa isi urmeze visurile este cineva cu care barbatilor le-ar placea sa fie. Barbatii iubesc o femeie cu personalitate spontana, o femeie care iubeste viata in toate starile ei, la bine si la greu. Daca esti genul asta de femeie, care poate sa isi ajute barbatul sa se bucure mai mult de viata, atunci se va indragosti de tine iremediabil.

Foto: Instagram/@martalozanop