3 zodii care ajung la final de relatie in a doua jumatate a lunii octombrie

1
De Maria Constantin
18 oct. 2021

Incepand de vineri, 15 octombrie, cateva zodii isi fac ordine in viata sentimentala: relatia lor se incheie aici.

Legatura dintre Balanta si Soare ne indreapta spre o schimbare pozitiva, insa cea dintre Varsator si Luna in Pesti ne poate determina sa ne distantam emotional si sa ne inchidem in noi insine.

Incepand din 15 octombrie, trei zodii vor fi mai expuse pe plan afectiv, iar relatia pe care fiecare o avea ajunge, din propria vointa sau nu, la capat de drum.

Capricorn

Nu esti in elementul tau cand te confrunti cu schimbari importante – preferi pasii mici, dar siguri, si cararile batatorite. Esti o adepta a planificarii, insa cele mai bune momente din viata si cele mai tari aventuri nu pot fi mereu planificate. Din acest motiv, ti-e greu sa te adaptezi la o schimbare brusca pe care o provoaca sfarsitul unui mariaj, al unei relatii amoroase sau al unei relatii de munca.

Uneori e greu de inteles ca daca noi ne dorim ca unele lucruri sa functioneze asta nu inseamna automat ca vor si merge bine. Iar daca ceva sau cineva nu este menit sa faca parte din viata noastra, nu se poate face nimic pentru a schimba asta. Incearca sa accepti ca nu totul ti se intampla numai tie, ci pentru tine. Vezi ce poti controla azi si lasa orice altceva sa treaca asa cum vine.

Taur

Cand evoluezi, felul in care vezi lucrurile se schimba, iar asta te nelinisteste. Asta inseamna evolutia si exista intotdeauna un pret care trebuie platit ca sa devii mai buna, chiar daca iti doresti sa nu fii nevoita sa-l achiti. Pe de o parte, te vei simti multumita de ceea ce ai realizat, pe de alta te intristeaza cumva faptul ca lucrurile s-au schimbat atat de mult, incat nu mai exista cale de intoarcere.

Cele mai sentimentale zodii: Balanta e topita dupa un gest romantic

Chiar daca e trist sau greu de acceptat ca unii oameni sau unele situatii din viata raman la fel desi tu te-ai schimbat, asta inseamna ca trebuie sa faci loc pentru noile lucruri si pentru alte persoane care intra in viata ta. De vineri, ai sansa sa incerci sa pui in echilibru bucuria de a evolua cu tristetea ca trebuie sa lasi in urma pe cineva.

Gemeni

Semnele de aer se bucura acum de un ragaz dupa stresul prin care au trecut, insa Luna nu aduce si pentru Gemeni linistea mult asteptata – te asteapta o perioada de mari schimbari. Adesea simti ca treci prin tot felul de lucruri fara sa ajungi la un bun sfarsit, insa exista unul, chiar daca nu asa pare: trebuie doar sa mergi inainte.

Cel mai important lucru pe care il poti face e sa incerci sa privesti lectiile pe care le primesti chiar acum, mai ales pe cele pe care ai vrea sa le eviti. Inceteaza sa mai crezi ca poti mentine lucrurile asa cum sunt, fiindca urmatorul capitol din viata ta te va face sa-ti reevaluezi intreaga viata. Iti place schimbarea, dar numai cand se produce cum iti convine tie, iar asta nu-i posibil mereu. Nu poti aranja cum sa se deruleze lucrurile, dar macar esti pregatita sa le accepti asa cum sunt.

Foto: Unsplash.com