4 zodii care se pricep de minune sa fie single – nu le sperie singuratatea

1
De Maria Constantin
27 feb. 2022

Exista oameni care nu se plang de singuratate, ba chiar le place sa fie pe cont propriu. Anumite zodii savureaza perioadele in care sunt single!

Leu

Cei din aceasta zodie se simt cel mai bine pe cont propriu si se bucura din plin de viata in singuratate. Uneori prea mult. Leul considera ca isi cladeste singur fericirea si nu va lasa niciodata o relatie sa-l defineasca. Are nevoie de cineva care sa-i implineasca standardele si sa-i respecte limitele. Altfel, ii e mai bine singur.

Sagetator

Spiritul sau liber nu-i usor de tolerat. Sagetatorul are nevoie de cineva care sa-l accepte asa cum este. Nu vrea sa fie constrans de reguli sau sa se simta sufocat intr-o relatie, de aceea viata petrecuta in singuratate i se pare perfecta si se bucura din plin de ea. Pana cand va simti ca a venit clipa unui juramant, prefera relatiile pasagere si sa se distreze la maximum.

6 zodii care iubesc singuratatea. Se bucura oricand de momentele de liniste!

Varsator

Nu-i plac schimbarile majore. Traieste o viata confortabila si nu-i place sa-i invadeze cineva linistea sau spatiul intim. Nu se plange daca e singur – se obisnuieste usor cu solitudinea si scoate ce e mai bun din ea. Daca, totusi, decide sa intre intr-o relatie, o face cu cineva pe placul lui, cineva care sa aiba aceeasi minte deschisa, aceleasi valori si atitudine, cineva cu care sa aiba o legatura profunda.

Fecioara

Foarte selectiva cand isi alege partenerul, aceasta zodie nu vrea o relatie doar de dragul de a avea o relatie. Daca nu are o legatura totala, prefera sa ramana singura. Solitudinea n-o sperie, dar nici n-o face fericita, insa ii permite sa-si petreaca timpul ocupandu-se de viata sa. Fecioara este dispusa sa renunte la singuratate doar pentru cineva de care e sigura 110% ca merita. Si nu se grabeste niciodata.

Foto: depositphotos.com