Aceste 3 zodii vor fi cele mai fericite in perioada sarbatorilor

1
De Maria Constantin
15 dec. 2021

Inceputul iernii este plin de bucurie, sarbatori si daruri pentru miliarde de oameni din intreaga lume. Aceste trei zodii vor avea, insa, cel mai frumos Craciun!

Indiferent cum si cu cine iti place sa sarbatoresti Craciunul, e scris in stele ca aceste trei zodii se vor bucura de cea mai frumoasa vacanta din acest an.

Planetele s-au aliniat perfect pentru ele, iar daca te numeri printre cei ursiti sa aiba cea mai frumoasa vacanta de Craciun, nu-ti ramane decat sa profiti din plin de aceasta conjunctura favorabila. Iata cine va avea o vacanta de neuitat in aceasta iarna!

Rac

Vei avea parte de un suflu nou de Craciun. Esti cea mai buna gazda din tot horoscopul – stii exact cum sa-i faci pe ceilalti sa se simta bineveniti in caminul tau si ai o aplecare naturala catre spiritualitate si traditii.

In acest an, in special, te bucuri de avantajele pe care ti le ofera Venus in Capricorn opus semnului tau, care va adauga putere blandetei tale, ajutandu-te sa te descurci mai usor in socializare si discutiile despre bunurile materiale.

Mercur atrage semnul tau zodiacal in Scorpion pana pe 23 noiembrie, ceea iti va conferi putina inversunare. Cand Jupiter va intra in Pesti, pe 28 decembrie, vei simti o imbunatatire a cunoasterii tale interioare. Iar Jupiter in Pesti iti ofera aptitudini extraintuitive in raport cu persoanele empatice, asa cum esti si tu.

Pregateste-te pentru puteri suplimentare pe care ti le va da Marte in Capricorn, incepand din 24 ianuarie!

Capricorn

Craciunul este o perioada buna a anului si nu va face exceptie nici de data asta. Ca si Racul, incepi vacanta cu Venus in zodia ta – desi aceasta planeta va deveni retrograda pe 19 decembrie, asa ca ai grija!

Pana atunci, vei beneficia de o abilitate mai mare de a iubi si de a fi iubita. Intre 21 decembrie si 18 ianuarie este perioada ta favorita, asa ca te vei simti in apele tale.

3 zodii care vor avea un 2022 perfect. Va fi anul lor!

Marte in Capricorn te va intari la sfarsit de ianuarie, dandu-ti puterea de a munci din greu si de a-ti spune parerea.

Ai grija sa nu devii prea incapatanata. Bucura-te de tot ce iti aduc sarbatorile!

Taur

Pregateste-te sa te bucuri de aceleasi avantaje de care va beneficia Capricornul, asigurate de miscarile astrelor care iti vor stimula firea rece. Pentru o persoana mai introvertita ca tine, un asemenea impuls este esential in aceasta perioada a anului.

Venus in Capricorn reprezinta o sansa perfecta pentru a relua legatura intr-o maniera calda cu oameni din trecutul tau.

Pregateste-te sa dormi mult pe 2 ianuarie. Nimic mai potrivit pentru a trece peste mahmureala de a doua zi dupa Revelion!

Foto: depositphotos.com