3 zodii pentru care anul 2022 va fi unul dificil. Balanta va fi tulburata si instabila

1
De Maria Constantin
14 dec. 2021

In general e amuzant sa citesti horoscopul, dar uneori acesta aduce vesti proaste: cateva zodii vor avea un an prost in 2022. Iata cum trebuie sa se pregateasca!

Alinierea nefavorabila a planetelor le va provoca diverse neplaceri unora dintre noi, de la mici neintelegeri de comunicare pana la schimbari masive in viata.

Nu este cazul sa va temeti. Sa ai un an prost in 2022 nu inseamna ca vei avea doar ghinion. Nu va fi usor pentru aceste zodii, dar pe termen lung pot spera ca vor avea parte de mai multe lucruri bune.

Balanta

2022 este anul adevarului pentru aceasta zodie. Ai tendinta sa-ti ascunzi sentimentele in spatele unei aparente nepasari, dar cu Venus retrograd in Capricorn, de la sfarsitul lui 2021 pana pe 9 ianuarie, nu poti decat sa le arati tuturor adevarata ta fata. Nu mai ajuta pe nimeni sa te prefaci ca esti OK.

Problemele pe care le provoaca Mercur retrograd vor fi la ordinea zilei, in special cele de comunicare. Ai grija cand spui adevarul, pentru ca vorbele tale pot fi usor interpretate gresit.

Intre 29 aprilie si 8 octombrie, cand Pluto va fi retrograd, te vei simti tulburata si instabila. Nu-ti vei gasi locul si te vei intreba care ti-e rostul, dar totul va trece, iar provocarile din 2022 te vor conduce spre un 2023 incredibil.

Leu

Pregateste-te pentru anul disconfortului. 2022 te va intoarce pe dos si iti va zgudui universul, aratandu-ti ca poti avea mai mult disconfort decat credeai. Va fi, indiscutabil, un an greu pentru tine, dar nu neaparat. Esti obisnuita sa tragi invataminte din greutatile pe care le intampini.

3 zodii care vor avea un 2022 perfect. Va fi anul lor!

Toate cele patru eclipse din 2022 (pe 30 aprilie, 16 mai, 25 octombrie si 8 noiembrie) vor marca zodia ta. In plus, Mercur retrograd te va influenta intre 22 mai si 3 iunie. Desi iti place sa fii in centrul atentiei, aceasta va fi o perioada potrivita pentru a te ocupa de tine, nu de altii.

Uranus va fi retrograd din 24 august pana in 2023, fortandu-te sa te schimbi. Desi nu-ti place sa fii oprita din drum, anul viitor va trebui sa te obisnuiesti cu asta. Vei trai disconfortul de a fi singura si, poate, de a trai fara un anumit lux pe care il credeai garantat.

Varsator

Pentru tine, 2022 va fi anul intelegerii. Vei avea parte de un an la fel de dificil ca al Leului. Din fericire, zodia ta primeste putin din influenta lui Saturn. Cum vechii astrologi credeau ca in zodia ta salasluiesc energiile naturale ale planetei Saturn, planeta inelelor va actiona ca o ancora pentru toate eforturile legate de proiecte pe termen lung, fie ca acestea vizeaza constructia unei case, intemeierea unei familii sau o schimbare de cariera.

Cu toate eclipsele din 2022 si Mercur retrograd actionand impotriva ta, vei reactiona agresiv si emotional cand vei fi impiedicata sa-ti indeplinesti obiectivele.

Foloseste-ti experienta din acest an pentru a-ti dezvolta o mai buna intelegere a problemelor altora si transforma aceste sentimente profunde in fapte bune. Vei reusi sa treci peste toate!

Foto: depositphotos.com