3 zodii cu cel mai mare risc de a fi inselate in 2022

1
De Maria Constantin
16 mai 2022

Acest an nu va fi pe masura asteptarilor pentru unele dintre noi. Asa cum data nasterii si pozitia astrelor ne pot arata daca unele persoane au tendinta de a insela, tranzitia planetelor indica si cine este mai expus riscului de a fi inselat.

Aproape fiecare dintre noi stie pe cineva care a fost inselat sau care si-a inselat partenerul ori partenera. Ne place, nu ne place, se intampla.

In 2022, cu Venus retrograd care le da multora peste cap viata sentimentala, scotandu-le in cale fosti iubiti, si cu Marte retrograd spre final de an care complica dragostea si sporeste furia, resentimentele si agresivitatea, trei zodii sunt mai aproape ca oricand de pericolul de a fi inselate de partener. Iata care sunt acestea:

Balanta

Deja te simti anul acesta ca si cum cineva iti pune sare pe rana, dar macar va exista o parte buna cand vei fi inselata: faptul ca stii ca nu-i vina ta. Iar asta te va ajuta sa-ti revii.

3 zodii care vor avea un 2022 perfect. Va fi anul lor!

Desi reactia ta normala la un eveniment este sa taci si sa te prefaci ca nu s-a intamplat nimic, trebuie sa-ti exprimi sentimentele, altfel te vor sacai cand te astepti mai putin. Cand ai de-a face cu cineva care te insala, nu ezita sa-i arati cat de rau te-a tratat.

Berbec

2022 este un an dur, dar tu esti mai dura, Berbecul e razboinicul horoscopului. Dragostea nu vine mereu usor pentru tine, pentru ca esti concentrata pe cariera si esti dispusa sa schimbi lumea ca sa-i oferi cuiva o parte din inima ta.

Totusi, cand ii dai cuiva iubirea ta si esti tratata cu lipsa de respect, instinctul te face sa te ingrozesti. Poti sa stai calma si sa induri? In loc sa-ti pierzi energia razbunandu-te pe celalalt, foloseste-ti intelepciunea si respira. Durerea va trece cu timpul.

Fecioara

Te asteptai la un an minunat. Totusi, exista o mica sansa ca relatia ta sa se destrame la toamna. Desi stai bine cu organizarea, cateodata apar schimbari si surprize pe care nu le poti controla – de pilda sa descoperi ca esti inselata.

Exista vreo sansa sa rezisti daca relatia ta nu o va lua pe calea pe care ti-o doresti tu? 2022 va fi un an bun, insa trebuie sa te pregatesti cu atentie si pentru obstacole care te vor ajuta sa „cresti”.

Foto: depositphotos.com