Zodii perfectioniste – topul celor mai pretentioase semne din zodiac

1
De Cristina Tudor
16 mai 2018

Uneori, cuvantul “perfect” nu este tocmai perfect pentru aceste zodii perfectioniste. Avem de-a face cu lideri innascuti, care nu sunt atat de usor de multumit.

Yourtango.com a facut un top cu nativii care au in ADN-ul lor dorinta de a face totul perfect, fara urma de greseala. Persoanele nascute in aceste semne astrale sunt recunoscute pentru abilitatea lor de a migali, de a fi atente la detalii si de a ordona la linie totul. Aceste zodii perfectioniste sufera de mania controlului asupra detaliilor si a ordinii.

Top V zodii perfectioniste – Leu (23 iulie – 22 august)

Nu se poate spune despre tine ca faci lucrurile la perfectie. Cel putin, nu cand este vorba despre treburile casnice. Insa este foarte important pentru tine ca ceilalti sa te considere perfecta. Ai nevoie de recunoasterea celor din jur si de aprecierea lor. Ca sa le obtii, esti in stare sa-ti asumi rolul de victima si sa pretinzi, mai direct sau mai voalat, laude.

Top V zodii perfectioniste – Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Toata lumea stie despre tine ca esti perfectiunea intruchipata. Poti fi detectata lejer dintr-o mare de oameni si nimeni nu se va indoi ca esti in zodia Fecioarei. De ce? Pentru ca si atunci cand vorbesti, ai o placere deosebita pentru detalii si analizezi fiecare lucru in parte. Unii spun ca iti petreci prea mult timp aranjand lucrurile prin casa ori la birou. Multe Fecioare colectioneaza obiecte si adora sentimentul lucrului bine facut.

Top V zodii perfectioniste – Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

La tine lucrurile stau un pic diferit. Tie nu iti place sa migalesti, nu esti o persoana chiar ordonata, nici un lider care respecta reguli. Nu esti nici amatoare de functii de conducere, pentru ca nu iti place asa de mult sa controlezi lucruri, oameni, situatii. Insa iti doresti perfectiunea si faci tot posibilul sa o obtii cand vine vorba despre armonie si echilibru.

Top V zodii perfectioniste – Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Exista doua cuvinte care-i definesc pe Scorpioni: perfectiune si independenta. Ei muncesc foarte mult si nu asteapta ajutor de la nimeni. De cele mai multe ori, ei sunt cei care decid ce este mai bine pentru bunastarea lor. Nativii nascuti in aceasta zodie au simtul de lider foarte dezvoltat, stiu care le sunt responsabilitatile si nu se dau inapoi cand apar probleme. Dimpotriva, cei mai multi stiu ca doar ei pot gasi solutii. Sunt puternici, rabdatori si acorda tot timpul din lume ca sa obtina lucruri perfecte.

Top V zodii perfectioniste – Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Te-ai nascut in zodia Capricorn? Cu siguranta tie iti place sa muncesti si sa inveti. Studiezi continuu ca sa evoluezi spiritual, profesional si crezi ca succesul poate fi atins numai mergand pe acest drum. Munca si eforturile te pot urca pe culmile succesului. Nu accepti jumatatile de masura si nu suporti oamenii care fac lucrurile de mantuiala. Pentru tine, perfectiunea este necesara, de aceea ai fi in stare sa muncesti habotnic si sa preiei controlul asupra tuturor lucrurilor din viata ta. Iti doresti sa fii cea mai buna dintre toti si nu te lasi pana nu obtii acest statut.