Cele mai puternice zodii. Te numeri printre ele?

1
De Cristina Tudor
6 iul. 2018

A fi o persoana influenta are o semnificatie diferita pentru fiecare dintre noi. Chiar si asa, astral vorbind, sunt nativi dotati cu fler de lider. Iata care sunt cele mai puternice zodii!

Cei mai multi dintre noi credem ca suntem cei mai buni la orice, cand ne comparam cu altii din anturajul de zi cu zi. Asa sa fie? Yourtango.com stie care sunt cele mai puternice zodii si ne ajuta sa intelegem de ce sunt oameni care reusesc orice isi propun cu minimum de efort.

Predictiile astrologice sunt in mare parte demne de luat in considerare, insa nu uita un lucru! Fiecare nativ, chiar daca face parte din lista cu cele mai puternice zodii, are o educatie diferita, un ascendent diferit, iar aceste coordonate il fac sa fie unic.

Cu toate acestea, verifica daca te regasesti in topul celor mai influenti oameni din punct de vedere social, emotional, psihologic.

Taur (20 Aprilie – 20 Mai)

Taurul este unul dintre cele mai puternice dintre semnele zodiacale. Toate punctele forte ale Taurului – rabdare, simt practic, fiabilitate, devotament si responsabilitate – fac din acest nativ sa fie o persoana influenta in toate aspectele vietii. Fie ca este vorba despre domeniul profesional, despre planul social sau despre conditia fizica, Taurul da impresia celorlalti ca este cea mai puternica persoana din incapere. Si el este foarte constient de acest lucru.

Leu (23 Iulie – 22 August)

Nativii nascuti in aceasta zodie au tendinta naturala de a domina, cel putin in plan social sunt recunoscuti ca fiind lideri. De fapt, iti este si dificil sa le rezisti. Cei mai multi detin un farmec special, care ii ajuta sa deschida multe usi. Uneori, insa, Leii abuzeaza de acest farmec si pot ajunge sa depaseasca granita dintre naturalete si aroganta. In functiile de conducere se afla o multime de oameni nascuti sub protectia acestui semn zodiacal.

Scorpion (23 Octombrie – 21 Noiembrie)

Cei nascuti in zodia Scorpion au o inclinatie evidenta pentru a fi lideri duri, autoritari. Tocmai aceste considerente ii fac sa exceleze in domeniul ales. Invata mult si bine, devin pasionati de domeniul ales si fac tot ce pot sa isi depaseasca limitele. Capcana in care vei fi atrasa daca lucrezi cu un Scorpion este ca acesta va incepe sa aiba asteptari inalte si de la tine.

Sagetator (22 Noiembrie – 21 Decembrie)

Firea lui optimista, idealista, entuziasta, amestecata cu simtul neobisnuit al umorului, face ca nativul Sagetator sa aiba o cantitate imensa de resurse. Toate ii dau putere fizica, putere emotionala, putere peste multi din anturaj si sfera de activitate. De obicei, Sagetatorul face aproape tot ce poate pentru a-si atinge obiectivele, indiferent cat de greu ii va fi.

Capricorn (22 Decembrie – 19 Ianuarie)

Capricornul este, cel mai probabil, semnul zodiacal cu cea mai mare stapanire de sine. Autocontrolul este atu-ul lui cand vine vorba despre detinerea puterii, despre a fi influent, despre a fi mentor si lider.

Foto: Instagram – Sophie Miura