5 zodii tacute pe care le subestimezi

1
De Cristina Tudor
13 nov. 2018

Doar pentru ca nu le place sa vorbeasca, nu inseamna ca nu au ce sa spuna. Aceste zodii tacute sunt deosebit de inteligente si nu intotdeauna inofensive.

Cele mai introvertite semne ale zodiacului te pot surprinde prin capacitatea lor extraordinara de a intui ce isi doresc sau gandesc cei din jurul lor. Acest lucru se datoreaza faptului ca ei tac si observa in timp ce tu impartasesti, poate, mai mult decat ar trebui.

Capacitatea de a asculta este un dar spiritual. Gandeste-te cat de bine te simti atunci cand ai ceva pe suflet si ii vorbesti despre asta unui om care e 100% prezent langa tine, pregatit sa-ti fie alaturi pana la capat, fara sa te intrerupa. O persoana tacuta nu este intotdeauna timida sau vicleana, pur si simplu comunica intr-un mod diferit.

Si pentru ca viata e mai frumoasa atunci cand ne aduce in cale mistere, iti vom spune mai multe despre cele mai greu de descifrat semne ale zodiacului:

Scorpion

Scorpionii pun pare pret pe intimitate si pe viata lor privata, asa ca in timp ce oamenii din jurul lor povestesc vrute si nevrute, ei prefera sa ramana tacuti. Nu vor sa impartaseasca prea multe lucruri cu oamenii in care nu au absoluta incredere. Unui Scorpion ii ia mult timp pentru a avea cu adevarat incredere in cineva, iar precautia lui te poate calca pe nervi. Insa nu e neaparat un lucru rau sa tii unele lucruri pentru tine. La urma urmei, uneori chiar si prietenii se dovedesc a fi persoane duale, care nu pastreaza sub cheie secretele.

In plus, Scorpionului ii place sa adune informatii care mai tarziu se pot dovedi a fi utile, si pe care le pune cap la cap cu maiestrie.

Capricorn

Uneori, Capricornul gandeste un lucru, insa un altul ii iese pe gura atunci cand comunica cu cei din jur. Poate parea dur, desi nu asta este intentia lui, sau ii poate deruta pe ceilalti cand, de fapt, pentru el, ceea ce spune este foarte clar. Capricornul prefera sa astepte pana ce are informatia completa inainte de a vorbi. Nu-i place sa faca speculatii, ii plac datele concrete, cifrele, statisticile. Aproape ca are nevoie de o dovada stiintifica inainte de a afirma un lucru. De aceea, pentru el tacerea e de aur.

Rac

Si Racilor le place sa fie pregatiti inainte de a vorbi. Vor sa aiba dinainte raspunsurile la eventualele intrebari care le vor fi adresate. Le place sa gandeasca o problema in profunzime inainte de a o expune, insa de obicei isi dau seama ca cei din jur nu au rabdarea necesara pentru a-i asptepta, astfel ca rareori le ofera aceasta libertate.

Racii se confrunta zilnic cu o avalansa de ganduri si emotii care uneori pur si simplu ii impiedica sa se exprime. Dar atunci cand o fac, te vor uimi.

Taur

Taurii gandesc profund. Intorc o problema pe toate partile, pana reusesc sa descopere singuri informatii pe care altii nici macar nu le pot intelege. Le place sa stie tot ce are legatura cu anumit lucru care ii intereseaza, asa ca lumea lor interioara e plina de intrebari si dileme.

Asta nu inseamna, insa, ca Taurii vor ramane tacuti. Ei sunt un semn incapatanat, si daca vor sa spuna ceva, o vor face, chiar si atunci cand ceilalti nu sunt dispusi sa asculte. Insa de obicei prefera sa astepte pana ce sunt multumiti de teoria lor.

Fecioara

Fecioarele tind sa fie tacute, insa sunt intotdeauna prezente. Observa tot ce se intampla in jurul lor si stiu sa foloseasca informatiile in cel mai intelept mod. Le place la nebunie sa invete lucruri noi si sa se laude cu cunostintele lor, deci nu vor fi tacute atunci cand stiu ca pot oferi un raspuns pe care ceilalti nu-l stiu.

Fecioarele vor tacea pentru a gasi momentul perfect sa spuna ceea ce doresc, asigurandu-se in prealabil ca informatia lor este pretioasa. Nu vei prinde niciodata o Fecioara nepregatita.

Foto: Shutterstock.com