Zodiile care fac primul pas intr-o relatie: Sunt indraznete si cuceritoare

1
De Maria Constantin
29 ian. 2021

De cele mai multe ori, e nevoie sa faca cineva primul pas pentru ca o relatie sa se infiripe. Aceste zodii nu se tem sa ia initiativa.

Dragostea la prima vedere, cand ambii parteneri sunt imediat pe aceeasi lungime de unda, este foarte rara. De obicei, relatiile sunt rezultatul indraznelii – cineva trebuie sa-si ia inima in dinti si sa faca primul pas. E un risc asumat, dar numai cine nu incearca nu castiga, iar norocul, dar si dragostea, tin cu cei curajosi. Aceste zodii nu se tem sa faca primul pas intr-o relatie:

Capricorn

Capricornii nu obisnuiesc sa astepte pe cineva sa se apropie de ei. Oamenii din aceasta zodie tind sa-si dea seama de la prima vedere daca ii intereseaza cineva, asa ca nu le place sa piarda timpul. Daca un Capricorn a atras de tine, vei afla imediat.

Sagetator

Sagetatorului ii place sa vaneze, dar stie si ca trebuie sa inceapa cineva. Asa ca incepe sa faca niste glume si aluzii care unora le pot parea subtile, dar daca petreci destul timp cu un Sagetator, vei observa ca in scurt timp devine mai indraznet. Aceasta zodie are o legatura naturala cu multi oameni si nu-i place sa piarda nicio ocazie, astfel ca nu ezita sa faca primul pas daca este interesat de o relatie.

Berbec

Ii place sa se arunce cu capul inainte in orice situatie si o va face si daca este interesat de cineva. Personalitatea sa entuziasta ii permite sa faca prima mutare fara sa para disperat. Berbecul refuza sa stea si sa dea tarcoale cuiva – prefera, in schimb, sa infrunte viata si sa-si incerce sansa.

Leu

Leul poate actiona in ambele sensuri – ii place sa fie curtat, dar vrea, totodata, sa obtina ceea ce isi doreste. El face primul pas si se asteapta sa fie urmat. Daca este atras de cineva, are grija ca acea persoana sa-si dea seama de asta.

Zodiile care nu sufera mult dupa o despartire: Cum reusesc sa treaca mai departe

Taur

Poate parea o zodie rezervata, dar Taurul nu se teme sa abordeze o persoana de care este atras. Totusi, nu este genul care sa se implice si sa iasa in evidenta. Taurul isi ia un ragaz ca sa se asigure ca daca face acest pas, este cel corect. Cand ajunge la concluzia ca persoana urmarita merita timpul si efortul, atunci ia initiativa.

Gemeni

Gemenii nu se tem sa stabileasca o legatura cu cineva, daca acest cineva implineste criteriile lor. Pot actiona pe loc daca persoana cu care discuta ii intereseaza. Nu se tem sa flirteze sau chiar sa ceara o intalnire, sperand ca poate va iesi ceva de durata din asta. Gemenii tind, insa, sa inceapa unele lucruri fara sa se mai ocupe si de continuare, asa ca va trebui sa tii ritmul daca vrei ca situatia sa avanseze.

Foto: Instagram/@martalozanop