Cum poti sa folosesti manifestarea prin meditatii ca sa scapi de furie, tristete, nesiguranta si alte emotii puternice

1
De Cristiana Astefanoaiei
12 apr. 2024

In tumultul vietii, e posibil sa ignori adesea ceva ce te insoteste la orice pas: modul in care te simti.

Sentimentele si emotiile tale sunt mereu acolo cu tine, chiar si in clipele in care alegi sa le ignori. Prin indepartarea lor nu faci altceva decat sa te desprinzi de sinele tau interior.

Cu ajutorul practicilor de manifestare si meditatii ghidate poti sa te reconectezi la starea ta autentica.

Manifestarea se refera la procesul de concentrare a energiei mentale si emotionale pentru a atrage in viata ta anumite rezultate, experiente sau obiective. Este o practica asociata cu gandirea pozitiva si cu utilizarea puterii subconstientului.

Procesul de manifestare poate implica diferite tehnici si practici, cum ar fi vizualizarea, afirmarile pozitive, meditatia si actiunile concrete indreptate catre atingerea obiectivelor stabilite.

Cum poti manifesta prin meditatii ghidate

In momentul in care intri in contact cu emotiile tale, poti sa devii cu adevarat constienta de viata ta. Este necesar sa poti sa gestionezi emotiile dificile, pentru a nu le implica in procesele tale de manifestare.

Daca, spre exemplu, iti doresti sa manifesti o viata de cuplu linistita, in care iubirea sa fie persoanajul principal, e nevoie sa accesezi acele cotloane ale sufletului tau care iti spun, poate, ca nu meriti iubire. Sau poate ca traiesti multe emotii de furie, care nu lasa loc si sentimentelor frumoase, precum dragostea sau atasamentul.

Pentru ca manifestarea dorintelor tale sa devina realitate, foloseste meditatii ghidate care sa te ajute sa vorbesti cu interiorul tau. Dureaza cateva minute, timp in care te vei conecta la toata puterea Universului, prin intermediul emotiilor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu)

Poti sa achizitionezi Programul de meditatii pentru gestionarea emotiilor puternice cu 187 de lei pe www.shop.andreearaicu.ro. Acesta cuprinde 12 meditatii ghidate la care ai acces pe viata.

Atenuarea depresiei, a furiei si resentimentelor, gestionarea momentelor cand te simti singura si a negativitatii, eliberarea presiunii si identificarea emotiilor dificile. Acestea sunt doar cateva dintre temele abordate in meditatiile ghidate de Andreea Raicu.

Manifestarea vietii tale ideale are loc zi de zi, clipa de clipa

Este esential sa constientizezi, cat mai curand, ca viata nu este o linie dreapta, ci are o multime de valuri, unele care te urca pe culmile fericirii si altele care te pot cobori intr-un ocean de tristete. Fiecare dintre ele are menirea de a te ajuta sa experimentezi aceasta lume, dar si sa-ti cunosti mai bine sufletul.

In fiecare moment, tu pui o caramida la manifestarea vietii ideale. Prin meditatii, esti cu un pas mai aproape de linistea sufleteasca, dar acestea trebuie sa devina o constanta in viata ta. E necesar sa meditezi cat de des poti si sa inveti care sunt meditatiile care functioneaza cel mai bine pentru tine. Doar in acest mod vei gestiona emotiile negative si vei trai la capacitate maxima emotiile pozitive.

Emotiile nu dispar, sunt permanent in interiorul nostru. Cum am invatat sa le gestionez

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu)

Daca vrei sa incepi sa iti schimbi viata prin meditatii ghidate, testeaza aceasta meditatie ghidata gratuita, care te ajuta sa gestionezi emotiile puternice.

Aceasta meditatie face parte din Programul de 12 Meditatii pentru GESTIONAREA EMOTIILOR PUTERNICE.

Foto: freepik.com