Stim deja ce costume de baie se poarta in vara lui 2020: investeste destept de pe acum!

1
De Iulia Claudia Dumitru
31 aug. 2019

Stim ca inca este vara. Si stim ca tu iti alegi costume de baie pentru o ultima vacanta. Insa, nu ar fi destept sa alegi modele ce vor fi la moda si vara viitoare? Stim deja ce costume de baie se poarta in vara lui 2020 si iti impartasim si tie secretele.

La Miami au defilat cele mai chic propuneri de costume de baie pentru vara 2020. Cu cevae in urma, cele mai cunoscute branduri de costume de baie s-au adunat la Miami sa prezinte cele mai cool trenduri ale verii ce vine. 

Am zarit cateva modele familiare, ce sunt si acum la moda. Dar si multe modele ce au evoluat din micro-trenduri in tendinte in adevaratul sens al cuvantului. De la indraznetul animal-print, pana la decolteurile asimetrice, pe un umar, toate sunt reinventate. 

Ce costume de baie se poarta in vara lui 2020 si le poti cumpara de acum?

De la costume de baie din doua piese, cu bikini minusculi, pana la costume de baie intregi, feminine, sunt optiuni pentru fiecare dintre noi. 

Ramane la moda animal-printul

Este, oare, o surpriza ca animal-printul este in topul preferintelor? Nu prea. Totusi, unde leopardul si imitatia de piele de reptila faceau regula, acum apare in forta patternul zebra. 

Costum de baie Marks & Spencer, 154 lei

Se poarta tonurile oranj pastelate

De la un imprimeu indraznet, trecem la o culoare curajoasa. Oranjul ramane la putere, dupa ce frumusel s-a inserat in garderobele noastre. In vara ce vine, insa, la capitolu swimwear, alege portocaliu pastelat.

Slip de baie, 39,99 lei, si sutien, 39,99 lei, ambele H&M

Raman la moda costumele de baie cu maneci lungi

Costumele de baie cu maneci lungi pot fi denumite, in adevaratul sens al cuvantului, costume de baie cu totul. Si daca in vara aceasta abia au aparut in lume, la vara sunt must-have!

Costum de baie Scuba X-321, 99 lei, plaja.biz

Se vor purta si LBB (little black bikini)

Costumele de baie negre sunt clasice si se asorteaza cu orice! Un bikini negru este mereu o alegere buna la plaja!

Sutien Guess, 249,99 lei

Alege costumele de baie ce se inchid in fata

S-au purtat mult tankini, bustierele, sutienele-banda sau cele care se leaga dupa gat. Acum este randul pieselor ce se inchid in fata sau au, oricum, detalii decorative de tipul fundelor, snururilor etc.

Slip de baie, 107 lei, sutien, 128 lei, ambele Next

Raman la moda bikinii minusculi

Ce costume de baie se poarta la vara? Melodia zicea ceva de genul ”bikini care abia sunt acolo”. Cam asa, fetelor! Cei mai mici bikini, le putem spune minusculi, revin in forta in 2020. 

Bikini South Beach Recycled, 16,99 euro, asos.com

Mizeaza pe costume de baie din doua piese cu bustiera tip maiou

Costumele de baie cu sutiene sau cu partea de sus tip maiou vor fi piese puternice in vara ce vine. Cumpara-le de pe acum!

Top Oysho, 99,90 lei

Alege costume de baie pe un umar

La vara se poarta si detaliile asimetrice! Iar decolteurile pe un umar sunt sofisticate, feminine si foarte cool! Noi zicem sa le alegi!

Costum de baie Oysho, 199,90 lei

Foto: Instagram – @leadinam