6 costume de baie in culori neon care iti evidentiaza bronzul

1
De Iulia Claudia Dumitru
1 aug. 2019

Daca vrei sa captezi toate privirile si sa nu te treaca cu vederea niciun Fat-Frumos pe plaja, alege-le! Alege costume de baie in culori neon!

Recunoastem ca ne-am inspirat din alegerea lui Shay Mitchell, actrita din Pretty Little Liars, care si-a anuntat sarcina pe Instagram. Si care de atunci o tine numai in excursii si petreceri. Sau asa cum zice ea: #Shaycation. Si bine face, pentru ca pana la venirea pe lume a copilului, viitoarea mama va fi relaxata si… bronzata.

6 costume de baie in culori neon

Si nu doar pentru mame si viitoare mame, oricui ii recomand costumele de baie colorate! De ce? Pentru ca iti imbunatatesc starea – te fac mai vesela si mai creativa – si pentru ca te ajuta sa iesi in evidenta, dar si sa-ti pui in valoare bronzul.

Costumul de baie roz neon

Se poarta mult tonurile fluorescente. Si deschidem lista de costume de baie SS2019 cu roz neon. Ii mai spunem si cyclamen si este pe val de-a binelea!

Sutien Triumph, 189,90 lei

Costumul de baie verde neon

Nu puteam sa iti popunem costume de baie in culori neon fara principalul verde! Verdele fluorescent este un must-have de sezon. Te anuntam ca el si varianta galbena sunt cele mai “solare” si vizibile pe plaja.

Costum de baie Asos Design, 17,99 euro

Costumul de baie galben neon

Ce costume de baie se poarta in 2019? Si cele galben-neon, care iti vor face bronzul sa iasa frumos in evidenta. In plus, cand el va pleca dupa cafea, te va gasi negresit, oricat de aglomerata ar fi plaja.

Costum de baie Topshop, 17 lire

Costumul de baie turcoaz neon

Trecem pe lista de recomandari de costume de baie in culori fluorescente si albastrul. Albastrul electric are trei variante de purtare in vara aceasta. Poti purta turcoaz, cobalt sau albastru ultramarin, toate neon!

Top bikini Zara, 89,90 lei

Costumul de baie oranj neon

Orange is the new black! Si asta se aplica si la swimwear in vara aceasta. Ramane doar sa te hoatarasti daca alegi costume de baie intregi sau costume de baie din doua piese.

Slip H&M, 39,99 lei

Costumul de baie mov neon

Te-ai fi gandit vreodata la mov-neon? Ei, bine, el exista! Si daca vrei sa ai toate variantele in bagajul de vacanta, alege si aceste costume de baie in culori neon!

Costum de baie Asos Design, 41,99 euro

Foto: Instagram/Izabel Goulart