Cele mai frumoase tinute de la Globurile de Aur din toate timpurile

tinute globurile de aur
1
De Roxana Dobrita
6 ian. 2019

N-a trecut nici o saptamana din 2019, ceea ce probabil inseamna ca inca te tii serios de rezolutiile pe care ti le-ai setat pentru anul acesta si amani sa-ti dai jos decoratiunile de Craciun, desi stii ca trebuie.

Dar pentru iubitorii de film, primele zile din ianuarie inseamna un singur lucru: e timpul pentru Globurile de Aur.

In noaptea aceasta, milioane de oameni din intreaga lume vor neglija Netflix-ul pentru cateva ore pentru a urmari unul dintre cele mai stralucitoare evenimente de covor rosu ale anului – pentru a afla care sunt castigatorii prestigioaselor premii, dar si pentru a-si clati ochii cu frumoasele tinute purtate de vedete.

Asa ca, in onoarea celei de-a 76-a editii a Globurilor de Aur, ne uitam in urma, la ultimii 28 de ani, din 2018 pana in 1990, pentru a vedea care au fost cele mai frumoase tinute din fiecare an in parte (in afara de anul 2008, cand Writers Guild of America a intrat in greva si intregul eveniment a fost anulat).

De la rochia de satin purtata de Audrey Hepburn in 1990, cand a primit premiul Cecil B. DeMille pentru intreaga cariera, pana la rochia Versace, inspirata de miscarea #MeToo, purtata de Saoirse Ronan anul trecut, rochiile pe care ti le aratam in galeria de mai jos sunt exact ce-ti trebuie pentru a te pregati pentru festivitatile ce urmeaza.

Asa ca relaxeaza-te si da un ochi prin cele mai bune tinute afisate vreodata pe covorul rosu al Globurilor de Aur. Nu uita sa ne spui care este preferata ta!