Jenny Fairy Records – campania muzicala a brand-ului preferat de influentatori pentru sezonul toamna-iarna 2022

1
De Cristina Tudor
12 sept. 2022

„Caliente, Caliente” suna ritmurile spaniole care promit un sezon cu adevarat fierbinte. In aceasta toamna, vom dansa pe notele Jenny Fairy Records, care ne vor duce intr-o calatorie a modei in timp.

Intra in noul anotimp in miscari de dans cu cea mai recenta colectie Jenny Fairy. Notele senzuale spaniole nu te vor lasa sa stai pe loc. Jenny Fairy Records ne face sa dansam, devenind fundalul muzical suprem pentru cea mai tare colectie din acest sezon.

In aceasta toamna ne inaltam cu platforme elegante. Brandul Jenny Fairy si-a pus ochii pe cele mai cool tendinte ale sezonului, completand cele mai recente modele cu tocuri masive si talpi lungi de cativa centimetri. Platformele si-au facut cunoscuta prezenta pe cizme, pe mocasini retro sau pe cizme pana la genunchi, oferind fara indoiala o baza stabila pentru dans. In noua colectie putem admira talpi foarte masive pe cizme, botine, mocasini retro sau cizme inalte, precum si tocuri voluminoase de cativa centimetri.

Cizmele stralucitoare pana la genunchi sau cizmele de cowboy groase vor adauga un accent puternic tinutelor de toamna. Printre culorile atenuate, rozul intens si portocaliul cizmelor vor atrage atentia, care vor cuceri look-ul in stil barbiecore.

Colectia de incaltaminte eleganta este completata cu accesorii – rucsacuri si genti cu o atmosfera puternica a anilor 2000. In acest sezon, brand-ul preferat al creatorilor de continut ofera legaturi si matlasari super la moda, completate de accente de bijuterii.

In primul rand, cele mai tari tendinte ale sezonului. Fara indoiala, una dintre ele este platformele si vor sta in varf! In noua colectie putem admira talpi foarte masive pe cizme, botine, mocasini retro sau cizme inalte, precum si tocuri voluminoase de cativa centimetri. Un accent puternic la moda in aceasta colectie va fi cizmele stralucitoare si cizmele masive de cowboy. Ce ne surprinde in aceasta colectie? Pe un fundal de culori discrete vedem roz intens si portocala suculenta, pastrate in megatrend-ul barbiecore! Colectia este completata atat de genti de mana, cat si de rucsacuri, care se refera la stilul anilor 2000. Nu vor lipsi accentele de bijuterii, materialele matlasate si legaturile super la moda.

Noua colectie este esenta modei a celor mai bune tendinte care ne asteapta in ultimul trimestru al anului 2022

Campania in stilul Y2k este dezvoltata de fotograful francez Nickolas Lorieux. Notele spaniole sunt influentate de modelele din intreaga lume Olivia Vinten, Jordan Daniels, Janet Chinyere Jumbo, Vakare Steputyte. Ei sunt insotiti si de senzuala Paloma Elsesser. Modelul care sparge stereotipurile in lumea modei de cativa ani, este bine cunoscut de pe copertele Vogue, precum si de pe podiumurile lui Fendi, Lanvin si Alexander McQueen. Dansul senzual a fost surprins de Alvaro Colom, care a fost anterior responsabil pentru campaniile Louis Vuitton si Burberry.

Colectia Jenny Fairy Records este deja disponibila in magazine, pe www.ccc.eu si in aplicatia CCC.