Accesorii moderne pentru toata familia in colectia Lasocki AW22

1
De Cristina Tudor
27 oct. 2022

Toamna cu brandul Lasocki promite sa fie clasica si confortabila. In acest sezon, tendintele care nu se vor demoda niciodata sunt combinate cu cea mai buna manufactura pentru a crea o varietate de produse, ideale fiecarui membru al familiei.

Incaltamintea clasica revine in trend – asa putem descrie noua colectie a brandului Lasocki pentru sezonul toamna-iarna 2022. Finisajele atemporale sunt regasite in forme simple si universale, astfel incat sa constituie produsele de baza in orice garderoba de toamna. Lasocki vine cu propuneri pentru toate generatiile – de la modele clasice si stilate pentru femei, modele confortabile pentru barbati, pana la incaltaminte practica pentru cei mici.

De la cizme simple de piele, cizme clasice si mocasini confortabili, pana la cizme de cowboy foarte chic – oferta pentru femei este formata dintr-o selectie de produse clasice durabile.

Stilurile unice si calitatea foarte inalta vor face ca alegerile de la Lasocki sa ramana in sifonier multi ani inainte. Desi se concentreaza pe design clasic, brandul nu trece cu vederea tendintele actuale. Asadar, la modelele simple au fost adaugate accente la moda – talpi masive contrastante sau bijuterii. Colectia de dama este insotita de o larga gama de genti – de la stiluri clasice, modele tip shopper incapatoare si genti de umar super-trendy, la genti tip postas foarte confortabile.

Propunerile pentru barbati sunt, de asemenea, bazate pe tendinte clasice si practice. Barbatii care apreciaza eleganta confortabila vor opta pentru ghete simple de piele, mocasini eleganti sau pantofi clasici. De asemenea, nici colectia pentru barbati nu duce lipsa de accesorii – aici se regasesc rucsacuri confortabile, serviete din piele sau genti de birou versatile.

Brandul Lasocki nu trece cu vederea incaltamintea dedicata copiilor. Propunerile confortabile si stabile pentru cei tineri reprezinta de mult timp un punct forte al fiecarei colectii. In aceasta toamna cizmele cu sireturi sau modelele cu scai sunt atat la moda, cat si practice, fiind nelipsite din garderoba unui copil.

Colectia Lasocki AW22 este disponibila in magazinele CCC, in aplicatia mobila si pe CCC.eu.