Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC

1
De Cristina Tudor
30 mart. 2023

CCC anunta noi beneficii dedicate exclusiv detinatorilor de carduri Club CCC.

Astfel, membrii se bucura de o serie de experiente, recompense, surprize, oferte & promotii speciale, servicii aditionale sau beneficii imediate pe tot parcursul anului. In prezent, aproximativ 420.000 de persoane sunt inscrise in Clubul CCC.

Promotia Zilele Clubului CCC este in derulare pana pe data de 2 aprilie (20% discount online, in aplicatie si in magazinele fizice, la produse nereduse pentru cumparaturi de minimum 129 de lei), iar permanent Oferta de Bun-Venit prin care clientii beneficiaza de 10% discount cand se inscriu in Club.

Cardul digital este disponibil in cadrul aplicatiei mobile CCC, care poate fi descarcata gratuit atat din App Store sau AppGalery, cat si de pe Google Play, iar prin integrarea acestui card in aplicatie, clientii au acces la toate informatiile si tranzactiile lor.

Membrii Clubului CCC pot atinge trei statusuri in functie de nivelul de achizitie: Standard, Silver si Gold

 

Fiecare dintre Membrii Clubului isi incepe aventura cu statutul Standard, dar fiecare achizitie ii aduce mai aproape de nivelul superior. Nivelul Standard aduce o garantie a returnarii in 60 de zile a produselor achizitionate fara a prezenta o chitanta, livrare gratuita online a comenzilor de peste 49 de lei, -10% reducere la achizitii sub forma de cadou pentru ziua de nastere si acces la continut exclusiv in aplicatia CCC.

Cardul digital ofera clientilor membri o combinatie unica de avantaje si o experienta de cumparaturi moderna si speciala: toate beneficiile se regasesc intr-un singur loc, iar interactiunea este dinamica si rapida.

Cumparaturile convenabile la preturi atractive nu sunt singurul avantaj al comunitatii Clubului CCC. Pentru Membrii Clubului Gold si Silver, Partenerii au garantat reduceri exceptionale. Au fost pregatite, printre altele, oferte dedicate si prin parteneri, de catre Empik Foto, StarGift, 7card@Home, Marionnaud, precum si altii. Toate ofertele partenerilor sunt disponibile pe: https://ccc.eu/ro/club-ccc.

Nu esti inca membru al Clubului CCC? Nu ezita – descarca aplicatia mobila CCC sau inregistreaza-te pe ccc.eu/ro. Alatura-te comunitatii modei si obtine beneficii unice!