Noua colectie de pantofi Smiling Shoes ne vorbeste despre feminitate

1
De Gavrila Alina
1 nov. 2023

Noua colectie Smiling Shoes Toama/Iarna 2023 imbratiseaza contrastele si exploreaza echilibrul delicat dintre: traditie si inovatie, trecut si viitor, subtil si extravagant, putere si vulnerabilitate.

Pantofii Smiling Shoes din noua colectie ne vorbesc despre feminitate, atentie la detalii, versatilitate si eleganta atemporala. Fiecare model este manufacturat cu grija, in cele mai mici detalii. “Noi, la Smiling Shoes, credem in unicitatea fiecarei femei si te incurajam sa creezi pantofii care se potrivesc perfect personalitatii tale”, spune Luiza Naduh, owner Smiling Shoes.

Trei stiluri must-have pentru noul sezon

Ai o zi agitata la birou? Te vezi cu prietenele la o cafea sau alegi sa evadezi intr-o vacanta mult visata? Pantofii si cizmele Smiling Shoes din noua colectie sunt potriviti indiferent de situatie.

Stiletto-ul perfect

Un simbol neclintit al elegantei, in cele mai fine proportii. Imbina perfect esenta intre traditie si modernitate. In acest sezon mizeaza pe texturi extravagante, detalii pretioase sau printuri exotice.

Cizme cu personalitate

Indiferent de inaltimea tocului, cizmele noastre sunt apreciate pentru imbinarea perfecta intre stil si confort si urmaresc intotdeauna tendintele fashion ale momentului. Culorile naturale, pamantii, de la maro inchis pana la bejul cel mai deschis, sunt nuantele preferate pentru sezonul de toamna/iarna. Contureaza un look cool si mixeaza cizmele peste genunchi cu jachetele/puloverele oversized. Indiferent de locul in care te afli, te ajuta sa fii mereu la inaltime.

Balerinii – confortul contemporan

Piese esentiale in garderoba oricarei femei, sunt nu numai extrem de stylish, ci reprezinta in acelasi timp si opțiuni atemporale pentru tinute frumos inchegate. In culori puternice, cu texturi metalice, detalii pretioase sau in culori neutre, pot fi purtati atat la o pereche de jeansi cat si la rochii midii, elegante.

Interpreteaza tenditele in stilul tau, priveste moda ca pe o joaca. Fii creativa, adauga atitudine si contureaza look-uri stylish si cool de toamna. Si oricand ai nevoie de noi, ne gasesti la un click (sau un pantof) distanta pe smilingshoes.com