Rochia de 250 de lei purtata de Meghan Markle este inca pe stoc!

1
De Roxana Dobrita
25 nov. 2018

Dar ai face bine sa te grabesti…

Efectul Meghan Markle este un fenomen bine documentat, care face ca website-urile designer-ulor sa cada dupa ce aceasta le poarta creatiile, care trimite nume necunoscute in lumina reflectoarelor si face ca listele de asteptare pentru anumite piese vestimentare sa creasca simtitor de mult.

De data aceasta insa, o rochie neagra, purtata de Meghan Markle acum aproape doua saptamani la Royal British Legion Festival of Remembrace, este inca disponibila online – cel putin pentru moment.

Rochia tip bodycon, care apartine brandului Marks and Spencer…

… este reprezentativa pentru stilul lui Meghan – tiparul este impecabil, lungimea este clasica, un pic peste genunchi, iar bretelele cad un pic pe umeri.

Este disponibila si pe rosu, dar Meghan a ales varianta clasic eleganta, neagra, asortand-o cu pantofi din piele intoarsa Manolo Blahnik si o poseta din piele artificiala Stella McCartney.

“Credem ca Meghan a aratat minunat in rochia Marks and Spencer”, un reprezentant al brandului le-a spus celor de la Hello Magazine. “Suntem incantati ca ducesa este fan al brandului nostru si al modei britanice in general.”

Cum de nu este inca sold out, mai ales ca costa doar aproximativ 250 de lei?

Poate pentru ca fanilor le-a fost greu sa identifice rochia, avand in vedere ca Meghan a purtat-o sub un palton tip halat de la Stella McCartney atunci cand a sosit la eveniment, iar o imagine clara a ducesei fara palton a fost obturata de Theresa May, care a stat cu un rand in fata ducesei.

O alta posibila explicatie este faptul ca Meghan a purtat 3 rochii negre in acel weekend, fiind prezenta la mai multe evenimente alaturi de familia regala. Sau poate cei de la Marks and Spencer i-au anticipat popularitatea si au creat un stoc mai mare?

Oricare ar fi raspunsul, daca iti doresti sa copiezi stilul lui Meghan, intra pe site-ul Marks and Spencer si gaseste-ti marimea potrivita cat inca mai poti.

Foto: Getty Images