Cine o inspira pe Meghan Markle in materie de stil – Nu, nu e printesa Diana

1
De Roxana Dobrita
28 aug. 2018

Meghan Markle a fost o fashionista cu acte in regula cu mult inainte de a-l cunoaste pe printul Harry, dar de cand s-a casatorit cu membrul familiei regale, fosta actrita din Suits a fost azvarlita in lumina reflectoarelor cu mai multa forta ca oricand.

Acum, ducesa de Sussex a devenit un style icon global, renumita pentru estetica ei elegant-contemporana, ce se caracterizeaza printr-o apetenta pentru fuste creion, camasi apretate si si detalii subtile de dantela delicata.

Atat de mare este in prezent influenta ei in industria modei ca multi speculeaza, intrebandu-se de la cine se inspira Meghan Markle, printre cele mai notabile propuneri fiind fostul ei personaj din Suits, Rachel Zane, si printesa Diana.

Cu toate acestea, conform stilistei Alex Longmore, exista o singura persoana al carei stil este comparabil cu cel al lui Meghan:

Angelina Jolie

“Alegerile vestimentare ale lui Meghan Markle sunt foarte similare cu cele ale Angelinei, uneori identice. Tiparele, stilul si chiar schemele coloristice sunt foarte asemanatoare cu alegerile Angelinei”, le spune Longmore celor de la The Independent, mentionand si apetenta celor doua pentru pantofi cu toc inalt in nuante nude, paltoane cambrate si ansambluri all black impecabile.

Pana si alegerile in materie de frumusete ale lui Meghan seamana cu cele ale Angelinei, ambele optand adesea pentru machiajul natural si coafurile lejerele, pentru a contrabalansa tinutele glamour.

Longmore adauga ca stilul Angelinei este cel mai cautat, spunand ca in lunga sa experienta de stilist foarte multe cliente si-au dorit sa-i copieze alegerile vestimentare.

Faptul ca Angelina este o umanista reputata, la fel ca Meghan Markle, poate avea legatura cu faptul ca noua membra a familiei regale isi doreste sa-i emuleze stilul, sugereaza Longmore.

“Cred ca Meghan vrea sa copieze ceea ce reprezinta Angelina ca femeie. E luata in serios ca actrita, e foarte respectata, iar munca ei umanitara este bine cunoscuta.”

Foto: Instagram – Kensington Royal