10 trenduri care vor disparea treptat in 2020. Cu ce vor fi inlocuite

1
De Cristina Tudor
27 ian. 2020

In industria modei, trendurile vin si pleaca mai repede decat ne putem imagina. Iar cand spunem ca ceva anume nu mai este in tendinte, nu inseamna ca va disparea complet.

De cele mai multe ori, trendurile rezista unul, doua sau chiar trei sezoane la rand. Acesta este motivul pentru care nu dispar peste noapte, ci cad treptat in plan secund, fiind inlocuite de altele noi si interesante. Iata care sunt tendintele care vor disparea treptat in 2020:

Accesoriile si bijuteriile cu scoici

Scoicile au dominat moda anului 2019 in materie de accesorii si bijuterii. Le-am putut observa sub forma cerceilor, colierelor, bratarilor sau agrafelor pentru par. In acest an, insa, vor lasa si mai mult loc perlelor, care se mentin un trend puternic de cativa ani.

Palaria din paie

Este esential sa te protejezi de soare pe timpul verii.
Daca anul trecut palariile din paie cu boruri largi au fost un trend major, in 2020 vom vedea tot mai des sepci. Nu au un aspect la fel de feminin precum palariile, iar acest lucru permite asocierea cu tinute la care nu te-ai fi asteptat.

Geanta din paie

Nu inseamna ca posetele impletite din fibre naturale nu vor mai fi in trend sezonul urmator, cu doar ca vor fi inlocuite treptat cu genti decorate cu margele din lemn, care au un aspect vintage, interesant.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagram/@babiolesdezoe