Vanity Fair Oscar Party 2019 – Cele mai senzuale tinute purtate de vedete

vanity fair oscar party
1
De Roxana Dobrita
26 feb. 2019

Parada stilistica nu s-a terminat odata cu incheierea galei Premiilor Oscar. De fapt, unele dintre cele mai interesante si mai spectaculoase tinute si-au facut aparitia in cadrul legendarei petreceri de dupa, organizata anual de Vanity Fair.

Toate vedetele noastre preferate au plecat sa sarbatoreasca la after party-ul anual organizat de Vanity Fair in Beverly Hills, California.

Au fost insotite de celebritati care, desi nu au fost prezente la Oscar – nu au ratat petrecerea de pomina de dupa. Printre acestea se numara Miley Cyrus, Selma Blair, Kate Bosworth si multe, foarte multe altele.

Premiile Oscar 2019 – Cele mai frumoase rochii de pe covorul rosu

Ca de obicei, pentru ca after party-ul are un cod vestimentar mult mai permisiv decat gala propriu-zisa, vedetele s-au intrecut in alegerea de tinute care mai de care mai senzuale si mai… dezgolite.

Premiile Oscar 2019 – Cele mai frumoase coafuri si machiaje ale celebritatilor care au pasit pe covorul rosu

Pe langa clasicele exagerari (Kendall Jenner a aparut pe covorul rosu aproape complet goala, in vreme ce Zoe Kravitz a ales o tinuta mai degraba potrivita pentru plaja), senzualitatea majoritatii tinutelor a fost una de bun gust si urmand proportiile corecte.

Premiile Oscar 2019 – Lista completa a castigatorilor

Te invitam sa parcurgi galeria de mai jos si sa vezi selectia noastra a celor mai senzuale tinute alese de vedete.

Foto: Instagram