Am incercat Voxa, aplicatia pentru carti audio care te provoaca sa citesti mai mult

1
De Alice Papuc
23 oct. 2022

Am incercat o aplicatie pentru carti audio si vreau sa-ti povestesc experienta mea.

Voxa este prima aplicatie de carti audio lansata in Romania. Pe langa carti audio, in portofoliul Voxa se regasesc e-books, rezumate, dar si Voxa Originals, episoade pe care le poti asculta asemenea unui serial.

Detalii despre Voxa

Cartile sunt narate de voci cunoscute precum Florin Piersic Jr, Oana Pellea, Andrei Plesu sau Mihai Calin. Abonamentul costa 48 de lei pe luna si iti ofera acces nelimitat la tot continutul disponibil pe site. La crearea contului te poti bucura de 7 zile de proba, astfel incat sa iti dai seama daca acest serviciu este pentru tine.

Aplicatia este disponibila pe iOS si pe Android. Cartile sunt din domenii variate, de la carti de dezvoltare personala, la fictiune si pana la carti Disney.

7 cele mai bune carti recomandate de vedetele de la Hollywood

Experienta mea cu Voxa

Sunt pasionata de citit si imi place sa ma relaxez cu o carte buna si un pahar de vin. Cu toate acestea, timpul meu este, adesea, limitat si trebuie sa ma impart intre multe activitati. In momentul in care am auzit despre Voxa si posibilitatea de a ma bucura de carti audio, am stiut ca trebuie sa incerc. Am descarcat aplicatia si am folosit cele 7 zile de proba.

In 7 zile terminasem deja doua carti. Am fost foarte incantata, pentru ca le-am putut asculta, adesea, pe fundal. Astfel, m-am bucurat de carti audio cand ma aflam in masina, cand faceam curatenie sau cand m-am relaxat la plaja.

Aplicatia ofera continut atat in romana, cat si in engleza. Un lucru a facut, pentru mine, cu adevarat diferenta: cartile sunt narate actori si de persoane specializate in acest domeniu, iar calitatea este pe masura asteptarilor.

6 carti pe care nu poti sa le lasi din mana

Merita sau nu sa iti achizitionezi un abonament?

Dupa parerea mea, Voxa chiar este o aplicatie care merita fiecare banut. Pentru pretul de 48 de lei ai acces la o intreaga librarie, cu titluri din diferite domenii si continut in romana. Poti ajunge sa fii la curent cu ultimele noutati literare si fara sa iti aloci un timp special in care sa citesti cartea propriu-zis. Daca te descurci la multitasking, poti asculta multe titluri atunci cand desfasori diverse activitati. Pentru mine, curatenia nu a fost nicicand mai placuta decat atunci cand am o carte audio pe fundal. Nici nu realizez uneori cand am terminat tot ceea ce aveam de facut.

Top 10 carti despre atasament care te vor ajuta sa te bucuri de relatii armonioase

Titlurile sunt variate si recomandarile sunt personalizate, in functie de ceea ce selectezi ca preferi ca lectura. Printre titlurile mele preferate se numara Pacienta tacuta, de Alex Michaelides, Inconjurat de psihopati, de Thomas Erikson si bineinteles, preferata mea, Moarte pe Nil, de Agatha Christie. Eu am recomandat aplicatia tuturor prietenilor mei, iar feedback-ul primit a fost unul extrem de bun.

Foto: depositphotos.com