Anul incepe bine in #MyCalvins

1
De Gavrila Alina
27 ian. 2022

Cadouri multe, mese incarcate, povesti depanate, excursii, dorinte puse si cate si mai cate s-au petrecut in lunadecembrie. Nu iti pare ca in ianuarie este momentul sa tebucuri de acele lazy days?

Si nu oricum, dar in #MyCalvins. Autentic & relaxat. Cauta sa nu iti impui inca deadline-uri sidoar experimenteaza libertatea de a fi si atat. Confortabil.Creeazati un outfit fix pe gustul tau si exploreaza. Bucura-te de experiente noi custom made dupa bunul plac. J

Confortul de a fi tu in #MyCalvins

Confortul incepe cu lenjeria pe care ti-o alegi. Materiale moi, fara cusaturi, elasticitate optima, ce avantajeaza fiecare silueta siton al pielii, print-uri si culori variate. In alte cuvinte, ColectiaUnderwear CALVIN KLEIN. Ce piesa se muleaza pe stilul tau?Care produs te face sa te simti bine in pielea ta si iti da curajul safii tu? Exploreaza! Descopera!

Siluete moderne, cool, urbane incepe sa iti construiesti look-ulcu piese din zona de essentials & basics pentru acel touch fresh & minimalist, si apoi pur si simplu bazeaza-te pe creativitate. Cautati povestea pe care vrei sa o impartasesti prin outfit-ul tau si care sigur incepe cu #MyCalvins. Alege item-uri versatile pentru a-ti recreea look-ul de fiecare data cand simti nevoia.

Confortabil & functional, relaxat & cool sunt doar cateva din mix-urile pe care le poti explora cu CALVIN KLEIN.

Descopera toate produsele CALVIN KLEIN in magazineleCalvin Klein din Romania!

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondata in 1998, este distribuitor exclusivTommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova. ProduseleTommy Hilfiger sunt prezente in magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri si o retea extinsa de magazine selectionate si pe tommy.com.  

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numita distribuitorexclusiv si partener de franciza al CALVIN KLEIN in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a cautat intotdeauna echilibru si o creştereorganica, condusa de valori CSR si de aceea este unadintre cele mai puternice companii din piata, dezvoltandu-se constant, captand atenţia celor mai exigenţiconsumatori.

Despre Calvin Klein, Inc.

CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle cu idealuriindraznete, progresive si o estetica seducatoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea moderna siminimalista a design-ului, imaginile incitante siconexiunea autentica cu mediul cultural rezoneaza cu clientii brand-ului de peste 50 de ani.

Fondata in anul 1968 de catre Calvin Klein si partenerulsau de afaceri, Barry Schwartz, compania si-a construitreputatia ca lider in industria de moda americana prinliniile distincte ale brand-ului si o gama de produselicentiate. Vanzarile retail la nivel global ale produselorCalvin Klein au depasit 9 miliarde de dolari in 2019 si au fost distribuite in peste 110 de tari. Calvin Klein are peste11.500 de asociati la nivel global.