Calvin Klein a deschis un nou magazin Calvin Klein Jeans in Promenada, Craiova

trucuri pentru jeansi
1
De Gavrila Alina
25 oct. 2023

Prezenta dinamica a brand-ului Calvin Klein in Romania este amplificata prin deschiderea magazinului Calvin Klein Jeans din Promenada, Craiova.

Spatiul ofera cele mai recente colectii Calvin Klein Jeans. Atat pentru barbati cat si pentru femei. In noual magazin gasim de la incaltaminte si genti pana la lenjerie intima.

Calvin Klein Jeans, primul magazin al brand-ului din Romania care prezinta noul concept al marcii

Un concept de retail imersiv caracterizat printr-o abordare minimalista ce onoreaza principiile fundamentale ale marcii de puritate si simplitate. Atmosfera este adusa la viata prin lumini atent selectionate si materiale care antreneaza simturile. Si ne ofera, in acelasi timp, o senzatie placuta de confort si caldura.

Noul spatiu Calvin Klein, minimalist, introduce colectii si articole emblematice

In noul magazin din Promenada, Craiova, gasim inclusiv indragitii blugi drepti din anii 90. Acesta marcheaza al saptelea magazin Calvin Klein Jeans din Romania. Si este deschis Luni – Duminica, de la ora 9:00 – 21:00

 Despre SARKK

SARKK a fost fondata in anul 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova.

De la 1 iulie 2019, compania a fost numita si distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein in Grecia, Romania, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

 Despre Calvin Klein, Inc.

Calvin Klein este un brand de lifestyle cu idealuri indraznete si o estetica seducatoare, recunoscut la nivel mondial.

Abordarea moderna si minimalista a design-ului, imaginile incitante si conexiunea autentica cu mediul cultural rezoneaza cu clientii brand-ului de peste 50 de ani.

Fondata in anul 1968 de catre Calvin Klein si partenerul sau de afaceri, Barry Schwartz. Compania si-a construit reputatia ca lider in industria de moda americana prin liniile distincte ale brand-ului.

Despre Promenada

Promenada este parte din portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai mare si modern centru comercial din municipiul Craiova.