Calvin Klein lanseaza campania Toamna 2023

1
De Gavrila Alina
29 sept. 2023

Calvin Klein lanseaza campania pentru Toamna 2023, avandu-i ca protagonisti pe Alexa Demie, Kid Cudi, JENNIE, Jung Kook si Kendall Jenner


Pentru aceasta toamna, Calvin Klein redefineste senzualitatea printr-un amalgam de emotie si joc.

Alexa Demie si Kid Cudi, aflati la inceputul colaborarii cu brand-ul, se alatura ambasadorilor JENNIE, Jung Kook si Kendall Jenner. Reusind sa surprinda in ipostaze care reflecta modul lor unic de a-si exprima senzualitatea, increderea si dorinta de viata din perspectiva Calvin Klein.

Imaginile captate de Inez & Vinoodh dezvaluie lumea individuala a fiecarui talent

Lume amplificata prin medii distinctive si coloane sonore alese pentru a reflecta autenticitatea lor puternica. Fiecare scena, separat, spune o poveste de incredere profunda. Iar in ansamblu, campania artistica reprezinta toate aspectele Calvin Klein.

Alexa Demie straluceste in noile modele de lenjerie

Si o face intr-o maniera indrazneata si seducatoare. JENNIE isi amplifica increderea in sine printr-un amestec de tinute casual si rafinate, completate cu lenjerie intima si blugi. Jung Kook canalizeaza energia ludica in miscari pline de nonsalanta, purtand blugii clasici Calvin Klein. Kendall Jenner isi accentueaza feminitatea cu hainele pentru femei Calvin Klein. In acelasi timp, Kid Cudi emana o stare creativa si relaxata in lenjerie si blugi CK, fiind atat asertiv, cat si relaxat.

Colectiile Toamna 2023 pastreaza codurile de design CK

Minimalism, modernitate si senzualitate. Fie ca vorbim despre lenjerie, blugi sau alte articole vestimentare, acest sezon prezinta piese esentiale pentru orice garderoba si stil de viata. Siluetele clasice sunt aduse la zi cu noi tesaturi si croieli moderne. Completate de cele mai recente modele de bijuterii si ochelari CK. Rezultatul este o expresie a stilului fara efort, conectat la modul in care traim astazi.

Produsele CK din colectia Toamna 2023 sunt disponibile in magazinele Calvin Klein Underwear din ParkLake Shopping Center, Baneasa Shopping City si in magazinele Calvin Klein Jeans din Bucuresti Mall, Baneasa Shopping City, Palas Mall Iasi, Iulius Town Timisoara, Iulius Mall Cluj – Napoca si City Park Mall Constanta.