Brandul LAUFEN are grija de casa ta

1
De Gavrila Alina
20 mai 2023

Unicitatea designului si functionalitatea deosebita a produselor sunt elemente care compun caracterul elvetian al brandului LAUFEN.

Pentru LAUFEN, mediul baii reprezinta un refugiu intim, un spatiu asociat nu doar cu sanatatea si igiena, ci si cu linistea si starea de bine. Toate elementele trebuie sa fie in armonie unele cu altele.

Bateriile LAUFEN intregesc orice amenajare de baie

De-a lungul anilor si datorita cunostintelor dobandite in domeniul ceramicii, mobilierului si bateriilor, LAUFEN a colaborat cu cele mai importante nume din designul international si a creat un scenariu de baie complet.

Bateriile LAUFEN au fost adesea concepute pentru a completa diferitele colectii, precum  Kartell • LAUFEN, VAL, The New Classic, MEDA sau LUA. Acest lucru a deschis numeroase posibilitati pentru coordonarea optima a formelor si culorilor in spatiul baii. Pe langa versiunea clasica cromata, multe baterii LAUFEN sunt disponibile si cu un strat elegant de PVD.

Design conceput pentru a reduce consumul de apa si energie

Bateriile LAUFEN sunt caracterizate printr-un design liniar si geometric. Cu o estetica sofisticata ce se combina perfect cu orice lavoar, dus sau cada de baie.

Standarde inalte de calitate

Bateriile LAUFEN ofera cea mai buna functionalitate, fiind proiectate pentru a reduce consumul de apa si energie. Acestea au manete ergonomice care asigura reglarea precisa a debitului si a temperaturii apei, avand in componenta cartuse durabile cu functie Eco sau Eco+. Aceste functii fac posibila limitarea cu usurinta a consumului de apa si energie.

Baterii cu functia Eco+

Maneta de actionare se afla intotdeauna in intervalul de apa rece, pe setarea de mijloc.

Functia Eco indica temperatura si debitul apei. Atat in miscarea orizontala, cat si in cea verticala a manetei, se poate simti o rezistenta de indata ce zona de economisire a energiei este parasita. Daca aceasta rezistenta este depasita, temperatura si volumul de apa ating valorile maxime.

Ecletism si functionalitate: Kartell • LAUFEN

Descopera colectia Kartell • LAUFEN – https://www.deltastudio.ro/cauta/kartell

Calitatea bateriilor din colectia Kartell • LAUFEN ii entuziasmeaza pe toti cei care iubesc sa combine designul purist cu perfectiunea materialelor.

Abordarea conceptuala a designului liniar si a formelor rafinate din colectia Kartell • LAUFEN se reflecta perfect si in gama larga de baterii.

Materiale de calitate, combinate cu functionalitatea

Datorita corpurilor lor subtiri si cilindrice, bateriile Kartell • LAUFEN se integreaza armonios in mediul din baie. Colectia include baterii clasic si incastrate pentru lavoar. Precum si baterii pentru cada, dus si bideu.

Pure combina perfect compozitia sensibila si frumusetea

Konstantin Grcic este cunoscut pentru designul sau logic. Cu functionalitate conceputa in termeni practici, aceasta abordare fiind incorporata perfect in seria de baterii Pure. Caracteristicile principale vizibile si tangibile se regasesc in corpul conic al bateriei si al pipei. Dar si in maneta delicata de operare, cu partea inferioara mai voluminoasa.

„O particularitate clara a bateriilor traditionale este pipa usor curbata”, spune Grcic. El continua: „Pentru mine nu a fost vorba de retro, dar putem invata multe lucruri bune din trecut. Maneta bateriei arata extrem de delicat. Dar partea de dedesubt este voluminoasa, fiind usor de prins – asemenea unui maner de usa. Pure incurajeaza utilizarea constienta si atenta a apei.”

Gama Pure include si o baterie inalta pentru lavoarele pe blat si o baterie montata pe perete cu doua orificii. De asemenea, colectia Pure prezinta si noi finisaje contemporane in PVD negru titan mat si cu aspect elegant de inox.

 The New Classic, puritate formala care poate fi integrata in orice mediu

Colectia de baterii The New Classic a fost creata de studioul Marcel Wanders. Scopul a fost de a completa linia de ceramica si mobilier ce poarta acelasi nume.

Forma conica cu finisaj cromat lucios este completata cu un decupaj la baza bateriei, precum si cu un spatiu intre maneta si corpul bateriei. Linia este imbogatita cu versiunea eleganta in PVD auriu cu finisaj mat.

Pentru realizarea designului curat al bateriilor The New Classic, LAUFEN si-a demonstrat know-how-ul in fabricatie.

Colectia de baterii The New Classic este, de asemenea, prietenoasa cu mediul inconjurator. Cartusul Ecototal al bateriilor de dus si cada reduce consumul de apa si energie datorita unui limitator de temperatura si debit.

Descopera colectia The New Classic by LAUFEN –                   https://www.deltastudio.ro/cauta/the%20new%20classic

 LUA, acelasi limbaj al formelor extrem de curat si minimalist

Colectia LUA, conceputa de Toan Nguyen, prezinta o serie completa de baterii pentru lavoar, bideu, cada si dus. Pipa este usor curbata la capat, iar maneta, cu un design esential, are partea inferioara rotunjita. Bateriile sunt disponibile in finisajul cromat clasic. Dar si in noua versiune PVD negru titan mat si au cartusul special Eco+ cu functia de pornire la rece, care economiseste energie.

Bateriile cu senzor pentru spatii publice dar si private: Curvetronic si Twintronic

Bateriile Curvetronic si Twintronic de la LAUFEN sunt dispozitivele ideale pentru spatiile publice sau semipublice. Acestea sunt activate printr-o tehnologie speciala cu infrarosu, care permite curgerea apei atunci cand mainile utilizatorului sunt in proximitate. Bateriile cu senzor sunt deosebit de intuitiv de utilizat si usor de curatat, permitand mentinerea unui nivel ridicat de igiena.

Comparativ cu bateriile traditionale, acestea permit economisirea apei cu pana la 70%

Bateriile Curvetronic si Twintronic sunt, de asemenea, potrivite in spatiile private datorita celor doua functii inteligente, personalizabile: timpul de functionare si timpul de furnizare a apei. Acestea sunt caracteristici deosebit de utile atunci cand in casa sunt copii care pot uita ocazional sa inchida apa.

Dispunand de o gama larga de produse ce reflecta o simbioza perfecta intre design, calitate si functionalitate, LAUFEN ofera solutii inovatoare in materie de sanitare.