Noul sistem de instalare LAUFEN INEO, imbinarea designului cu o instalare usoara si rapida

1
De Gavrila Alina
5 aug. 2023

LAUFEN, de peste 130 de ani traditie, responsabilitate si calitate. Brandul elvetian ce imbina perfect designul, calitatea si functionalitatea.

Laufen, exclusiv la Delta Studio

Descopera produsele LAUFEN, exclusiv la Delta Studio: https://www.deltastudio.ro/cauta/LAUFEN

Sub umbrela ROCA, LAUFEN este un producator de prestigiu la nivel global, cu o retea extinsa de distributie

Competenta de baza a companiei este reprezentata de cunostintele dobandite in domeniul producerii de obiecte sanitare. LAUFEN foloseste cel mai vechi material maleabil cunoscut de om, pentru a fabrica produse sanitare inovatoare, in fabrici de ultima generatie, cu o precizie elvetiana legendara.

Laufen intelege baia ca un intreg

Unicitatea LAUFEN in fabricarea ceramicii si in designul sofisticat a contribuit la intelegerea necesitatilor baii ca intreg. Produsele impresioneaza prin designul lor care combina armonios doua tendinte majore. Designul emotional, italian, din sud, si traditia nordica a preciziei si claritatii in design.

LAUFEN, cunostintele de productie si gradul ridicat de beneficii practice pe care o baie finisata complet le ofera clientului

De asemenea, compania demonstreaza angajamentul in conservarea resurselor naturale. Atat prin fabricarea produselor care permit utilizarea cu moderatie a apei. Cat si printr-o maniera de productie ecologica.

In acest material, vom explora avantajele sistemul de instalare INEO. Sistem care include rezervoare incastrate, oferind solutii avansate pentru amenajarea bailor. Dar si trei colectii emblematice Laufen.

Sistemul de instalare LAUFEN INEO – flexibilitate si adaptabilitate

Descopera sistemul de instalare cu rezervor incastrat INEO: https://www.deltastudio.ro/cauta/rezervor%20incastrat%20laufen

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare; sistemul de instalare poate sa fie diferit de cel din imagini, in functie de modelul ales.*

 Sistemul de instalare INEO combina designul de inalta calitate cu o modalitate de instalare usoara a produselor. INEO este potrivit deopotriva pentru instalare intr-un perete solid, precum si in perete de gips-carton.

Sistem de instalare ’’Made in Germany’’

Acest sistem are beneficii dovedite, oferind solutii inteligente in vederea unei instalari simple si rapide. Viabile atat pentru constructii noi, cat si in cazul renovarilor, sistemul putand fi utilizat pentru aproape orice situatie de constructie. Constructii din gips-carton, constructii realizate din materiale turnate, umede, precum betonul sau mortarul. Dar si constructii solide, realizate din materiale precum caramida, piatra etc.

Componentele reflecta zeci de ani de experienta in planificarea bailor si in dezvoltarea de produse

INEO, disponibil in doua versiuni:

INEOLINK – cu instalare in perete solid, legand produsele vizibile de partile ascunse in acesta.

INEOGRID – cu instalare pe perete din gips-carton, oferind o structura rezistenta cadrului.

In felul acesta, proiectele complexe de design nu prezinta un impediment in instalare. Sistemul fiind potrivit si pentru pereti semi-inalti (half-walls), separatoare de camera, nise de depozitare, si zone mansardate, cu acoperisul in panta.

Componentele prefabricate simplifica gestionarea proiectului si instalarea, economisind timp si bani.

LAUFEN, un furnizor cu o viziune complexa si completa a baii

Portofoliul LAUFEN include toate componentele necesare pentru amenajarea completa a baii. In spatele peretelui, sistemul de instalare INEO. Iar in fata peretelui, colectiile de obiecte din ceramica, bateriile, clapetele de actiune (ce activeaza sistemul de descarcare al toaletei), mobilierul si accesoriile, toate fiind in perfecta armonie, atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic.

Modele diverse

Descopera gama de modele de clapete cu dubla actionare: https://www.deltastudio.ro/cauta/clapete%20wc%20laufen

INEO include elemente pentru toalete montate la diferite inaltimi, pisoare, lavoare. Dar si elemente speciale pentru bai fara restrictii in design, toalete cu dus sau instalatii de colt. Astfel, sistemul de instalare INEO este disponibil pentru toaletele suspendate din toate colectiile brandului.

Aceste colectii emblematice reusesc sa surprinda caracteristicile si nevoile esentiale ale mediului baii. Dar si sa le redea in forma unor obiecte desavarsite, oferind beneficiarului o experienta complexa, prin serii unice de produse, remarcabile ca design si extrem de practice in acelasi timp.

Colectia The New Classic, semnata de designerul Marcel Wanders

Este o revitalizare a stilului clasic, ce se foloseste de o tehnologie de ultima ora. Colectia propune un design gratios ce va ramane mereu actual. Fiind un tribut adus minimalismului si stilului neconventional, colectia Kartell Laufen este o invitatie de a crea noi spatii si stari, printr-o multitudine de combinatii posibile. Piesele din aceasta colectie se disting printr-o simplitate abstracta care le face usor de integrat in orice context. Inclusiv cand vine vorba de asocieri cu piese din alte colectii.  

Palomba, colectia care aduce impreuna frumusetea, forta si vitalitatea marii, surprinde prin armonia elementelor create de cuplul de designeri Ludovica + Roberto Palomba.