Amenajari Smart Luxury „la cheie”, un nou serviciu marca Delta Studio

1
De Gavrila Alina
16 feb. 2022

Dupa lansarea in 2021 a primului proiect de dezvoltare imobiliara propriu, compania romaneasca Delta Studio adauga un nou serviciu in oferta de solutii pentru amenajari: Interioare Smart Luxury la Cheie.

Conceptul presupune integrarea tuturor etapelor unei amenajari, de la proiect la executie, optimizarea bugetului si asumarea responsabilitatii intregului proiect de catre Delta Studio, ca project manager. Solutia dezvoltata vine in intampinarea nevoii emergente din piata de a contracta servicii integrate. Totodata, aceasta reflecta strategia asumata a companiei de a furniza clientilor interioare complete.

Solutia amenajarilor de Interioare Smart Luxury la Cheie se bazeaza pe doua directii de dezvoltare urmarite de companie pe parcursul ultimului an: extinderea biroului propriu de arhitectura, DSD – Delta Studio Design, si dezvoltarea diviziei de montaj si executie DSM – Delta Studio Manopera.

„Misiunea Delta Studio Design este de a oferi clientilor amenajari de exceptie, care sa ii reprezinte si de care sa se bucure alaturi de familie si prieteni. Baza oricarui proiect este intelegerea nevoilor si afinitatilor clientului, pentru a crea interioare confortabile, cu estetica armonioasa. Arhitectii din echipa au deopotriva empatie, creativitate si cunostinte tehnice solide”, a declarat  Yvonne Toader, arhitect membru OAR si Manager al Departamentului de arhitectura Delta Studio Design.

DSD – Delta Studio Design, cel mai mare birou de arhitectura de interior din Romania

Biroul de proiectare Delta Studio Design este cel mai mare birou de arhitectura de interior din Romania si are o capacitate de a derula peste 400 de proiecte pe an. DSD a fost premiat de doua ori la concursul European Property Awards din Londra si a primit o distinctie in cadrul Anualei de Arhitectura Bucuresti. Biroul numara in prezent la nivel national 20 de arhitecti cu experienta in domeniu, absolventi ai universitatilor de profil din tara si internationale.

Echipa de arhitecti ofera clientilor amenajari Smart Luxury, un concept propriu dezvoltat de Delta Studio, care aduce o serie de avantaje: Designul propus urmareste cele mai noi tendinte la nivel international; Fiecare propunere este sustinuta de o oferta concreta de produse, alese de la branduri internationale – astfel, orice design este 100% implementabil;

Fiecare proiect este personalizat in functie de nevoile si preferintele clientului;

Arhitectii Delta Studio Design urmaresc intodeauna sa se incadreze in bugetul clientului; Prin experienta si creativitate, arhitectii propun asocieri de produse si solutii de design care pun in valoare spatiul si creeaza efecte artistice. Astfel, bugetul este optimizat si valorificat la maximum.

„De-a lungul timpului, am urmarit sa aducem pe piata solutii de design inovatoare, dar si sa ne incadram intr-un buget moderat, pentru a face luxul accesibil. Astfel a aparut conceptul Smart Luxury – un lux abordat cu inteligenta, care se adreseaza unor clienti rationali, atenti la felul cum isi cheltuiesc bugetul, dar interesati sa faca si o investitie durabila. Designul de calitate aduce valoare spatiului, iar aceasta valoare se mentine in timp”, a declarat Dragos Bonea, General Manager Delta Studio.

De la concept, la executie: Divizia DSM – Delta Studio Manopera

Calitatea unei amenajari se sprijina atat pe un concept valoros, cat si pe o executie profesionista. Este deja cunoscut faptul ca foarte multi clienti care incep o amenajare reclama problemele din santier cauzate fie de necunoasterea specificatiilor tehnice, fie de lipsa de coordonare sau de lipsa de calificare pentru executia lucrarilor.

Tocmai de aceea a fost creata Divizia DSM – Delta Studio Manopera: pentru a oferi clientilor posibilitatea de a contracta manopera de la aceeasi entitate care ofera produsele si proiectarea. Integrarea DSM in structura Delta Studio permite companiei sa realizeze management integral de proiect si sa ofere garantie pentru lucrarea executata.

„Design&Build este o tendinta din ce in ce mai puternica in piata amenajarilor interioare. Foarte multi clienti realizeaza ca prin contractarea unui proiect complet, la cheie, castiga timp si scapa de stresul din santier. Prin oferta DSM – Delta Studio Manopera, putem avea controlul implementarii proiectului, pe masura designului pe care il promovam”, a declarat Tudor Cartianu, CEO Delta Studio.

Pentru a promova noul serviciu oferit, Delta Studio organizeaza in perioada 15 februarie – 15 martiecampanie prin care ofera 20% discount pentru produse si 25% discount pentru servicii de proiectare primilor 50 de clienti inscrisi. Campania urmareste in acelasi timp sa informeze publicul despre avantajele unei amenajari la cheie si sa promoveze conceptul Smart Luxury – luxul care devine accesibil.

Foto: PR