Quadra Casa – Lider in furnizarea de produse PREMIUM pentru casa si-a lansat noul showroom

Modern scandinavian interior of living room with design grey sofa, armchair, a lot of plants, coffee table, carpet and personal accessories in cozy home decor. Template.
1
De Gavrila Alina
20 iun. 2023

Brandul Quadra Casa a inaugurat in luna mai 2023 un nou showroom de produse premium pentru casa. Situat la etajul 1 al cladirii Agora din Calea Floreasca, nr. 111.

Quadra Casa este un business de home design, coordonat cu succes de catre Tatiana Popescu. Antreprenoarea a reusit, in doar cativa ani, sa isi multiplice cifra de afaceri prin dezvoltarea brandului. Brand care a devenit un reper in home deco pentru majoritatea arhitectilor si designerilor de interior.

Finisaje de calitate si pe solutiile hi-tech pentru casa

Mai mult, Quadra Casa este alegerea multor dezvoltatori imobiliari de proiecte premium. Proiecte care isi targeteaza clientii din randul celor ce pun accent pe finisajele de calitate si pe solutiile hi-tech pentru casa.  Printre proiectele de succes Quadra Casa se numara Marmorosch Hotel, Hilton Garden Inn, Courtyard by Mariott Bucharest, Tiriac Imobiliare, Globalworth si Nordis Development.

Showroom impresionant in zona Floreasca

Brandul Quadra Casa se mandreste cu un nou showroom, deschis recent in zona Floreasca. Acesta se intinde pe o suprafata de 1500 mp si este impartit in 2 sectiuni. Una dedicata finisajelor si o alta cu produse si solutii hi-tech pentru baie.

Showroom-ul are un decor modern, cu suprafete glossy, amenajari pline de stralucire. Cu un stil elegant si inconfundabil, ce il face unic in Romania.

Dupa aproximativ un an de munca si 1,4 milioane de euro investitie, suntem mandri sa anuntam ca noul showroom al brandul Quadra Casa este gata sa isi intampune clientii cu produse si solutii complete si elegante. Solutii atat pentru interior, cat si pentru exterior, care sa indeplineasca si cele mai inalte exigente. Dar povestea brandul Quadra Casa nu se opreste aici. In momentul de fata ne concentram pe  Hub WarehouseOtopeni, unde avem in curs de amenajare un spatiu de 3500 mp  cu stocuri care ruleaza 20 milioane de euro.”, a declarat  Tatiana Popescu, owner QuadraCasa.

Branduri de top si produse exclusiviste

In noul showroom Quadra Casa sunt disponibile produse de inalta calitate. De la placi ceramice de interior si de exterior,  fatade ventilate, terazzo, mozaic, parchet. Pana la obiecte sanitare, mobilier, pereti magnetici, corpuri de iluminat si decoratiuni. Toate in acord cu cele mai noi tendinte si de la cele mai renumite branduri din Italia.

Vizitatorii showroom-ului vor descoperi branduri premium, precum Mirage, Gessi, Axor, Villeroy&Boch, Newform, Rexa si multi altii. In plus, locatia ofera decoruri hi-tech, care vor satisface si cele mai rafinate gusturi in materie de amenajare.

Clientii sunt asteptati in noul showroom Quadra Casa, din Calea Floreasca, nr 111 ( Agora, etaj 1).

Despre Quadra Casa

Compania, care pune accent pe zona de sanitare si accesorii, parchet, finisaje specialea si sticla, a pornit la drum in 2015. Si an de an a inregistrat cresteri spectaculoase ale cifrei de afaceri. Quadra Casa este locul care ofera solutii de ultima generatie pe tot parcursul crearii unui proiect, pentru ca rezultatul final sa fie de exceptie, atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic.