Cum sa ai grija de casa ta alegand materiale sigure pentru amenajarile interioare

1
De Gavrila Alina
10 feb. 2022

Suntem inconjurati de obiecte pe care le atingem de zeci, poate chiar sute de ori pe zi, si ar trebui sa facem asta in siguranta pentru a ne proteja pe noi si pe cei din jur. 

Datorita colectiilor de produse KronoDesign si KronoOriginal, acum putem avea grija de sanatatea noastra facand alegerea corecta si sigura atunci cand alegem sa amenajam spatiile in care traim.

Momente fara griji. Impreuna.

Stratul protectiv antibacterian A.B.C. dezvoltat de producatorul de placi pe baza de lemn, Kronospan, pentru produsele dedicate amenajarilor interioare este adaugat pe diferitele suprafete cu care intram in contact in mod frecvent pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si pentru a reduce riscul de a contacta infectii.
Produsele KronoOriginal si Kronodesign reprezinta o optiune sigura pentru spatiile in care locuim si ne bucuram de timpul petrecut impreuna, avand certificarea antibacteriana emisa de Centrul National de Acreditare GermanaGmbH (DakkS) pentru parchet laminat si placi compacte de interior.

ABC-ul sigurantei tale.

Colectia de parchet laminat KronoOriginal urmareste tendintele actuale in materie de design interior si reprezinta, in acelasi timp, baza sigurantei tale datorita stratului antibacterian care inhiba dezvoltarea bacteriilor (germeni testai:Staphylococcus aureus, Escherichia Coli). Produsele KronoOriginal sunt dedicate celor care cauta confortul unui spatiu curat si sigur. Acum poti alege o pardoseala in decoruri si texturi variate, dar si siguranta pe care o cautai.
Alegand materialele Kronodesign, concepute la cele mai inalte standarde decalitate si confort, ne protejam pe noi si pe cei dragi. Blaturile, placile compacte de interior si HPL-ul respecta standardele de calitate, fiind igienice si reducand dezoltvarea bacteriilor pe suprafete. Parca mai importanta decat oricand, siguranta produselor pe care le folosima devenit o preocupare prioritara pentru noi.
Datorita dezvoltarii unor produse antibacteriene si igienice, acum putem investi in preventie si confort, alegand materiale sigure pentru proiectele noastre de amenajari interioare din gamele KronoOriginal si Kronodesign.
Foto: PR