Casa de Bijuterii Malvensky il sarbatoreste pe Constantin Brancusi prin expozitia de arta contemporana #BrancusiheARTbeat

1
De Gavrila Alina
2 mart. 2022

Timp de o luna, brandul Malvensky invita creatorii si iubitorii de frumos sa se conecteze cu inspiratia si creativitatea, in toate formele ei. Declarata oficial zi de sarbatoare nationala, 19 februarie este si data de lansare a evenimentului care reuneste 19 lucrari de arta ce apartin atat noii generatii de tineri artisti, cat si artistilor consacrati, cu scopul de ai aduce un tribut artistului geniu.

Partener oficial al proiectului

ArtwalkstreetRomania initiat de Irina Calota, brandul Malvensky, fondat de catre Malvina Cservenschi, prezinta expozitia #BrancusiheARTbeat, alaturandu-se astfel companiilor care contribuie social responsabil la dezvoltarea comunitatii din care fac parte si sustin intr-un mod autentic talentul si performanta la cel mai inalt nivel. Expozitia #BrancusiheARTbeat face parte din proiectul MALVENSKY ART si marcheaza a 7-a editie a evenimentelor care celebreaza opera celui mai cunoscut si apreciat artist roman, sculptorul Constantin Brancusi.

Printre artistii participanti la expozitie se numara: Ionela Apetrii, Mădălina Avasilcăi, Ion Bolocan, Laura Greaca, Livia Greaca, Daniela Făiniș, Dan Marincovici, Alexandru Marinete, Felix Aftene, Vladlen Babcinetchi, Ana-Maria Negară, Cristian Ungureanu, Renata Kristof (by Cufir).

In continuarea misiunii de a promova Romania in totalitatea valorilor sale reprezentative, Casa de Bijuterii Malvensky sustine arta romaneasca contemporana,dar respecta in acelasi timp propria viziune creativa care sta la baza misiunii brandului: de a aduce la viata simboluri si traditii prin crearea de bijuterii din aur cu diamante, onorand toate emotiile si conexiunile umane.

Ceea ce cream este autentic, traditional, etern. Fiecare piesa vorbeste din inima si se adreseaza amprentei emotionale a oamenilor, devenind un obiect pretios pe care acestia il apreciaza pentru semnificatia sa personala. Ceea ce ne defineste sunt pasiunea, eleganta si valorizarea fiecarei emotii umane, fiecare piesa devenind astfel o mostenire, un talisman ce poate fi transferat generatiei urmatoare. Prin proiectul Malvensky Art, aduc laolalta doua lumi la fel de fascinante: cea a bijuteriilor si cea a artei, care se regasesc unite intr-o expresie perfecta a creativitatii si viziunii. Malvina Cservenschi, fondator si designer Malvensky

Despre Malvensky

Din 2012, Malvensky  promoveaza Romania prin crearea de bijuterii inspirate din traditii si simboluri culturale. Bijuteriilesunt realizate dupa un design original, creat de catre Malvina Cservenschi, director de creatie, expert in diamante si fondatoarea Casei de Bijuterii. Malvensky este furnizorul oficial de bijuterii al Casei Regale din Romania.

Infiintata in 2012, Malvensky are astazi 21 de angajati si detine un magazin online, https://www.malvensky.com/, cat si Casa de Bijuterii situata in Bulevardul Lascar Catargiu 46, unde isi asteapta clientii pentru o experienta premium, intr-o calatorie a traditiilor declinate in creatii din aur, diamante si pietre pretioase.