Classics reborn: Tommy Hilfiger si Shawn Mendes, colaborare pentru un viitor mai bun

1
De Gavrila Alina
12 apr. 2023

Tommy Hilfiger prezinta colectia Tommy X Shawn Classics Reborn. O campanie si o colectie-capsula alaturi de cantaretul si compozitorul nominalizat la premiile GRAMMY si castigator al mai multor discuri de platina, Shawn Mendes.

Colaborarea redefineste si renaste tinutele clasice atemporale. Oferind astfel un aer nou tinutelor iconice ale stilului prep, concepute in spiritul sustenabilitatii.

Parteneriatul Tommy Hilfiger si Shawn Mendes este despre sustenabilitate

Noua colectie realizata in colaborare cu Shawn Mendes este inspirata de abordarea TOMMY HILFIGERa stilului prep anterior anilor ’90. Prin aceasta colectie, se pun in lumina croieli relaxate si confortul original, cu accent pe incluziune. Noile design-uri reinterpreteaza look-uri iconice TOMMY HILFIGERintr-un mod contemporan. Creand astfel o colectie de tinute clasice pentru prezent si viitor.

Parteneriatul impleteste viziunea comuna a lui Shawn Mendes si Tommy Hilfiger in materie de sustenabilitate

Campania reuneste prieteni si membrii ai familiei cantaretului, precum si sustinatori ai sustenabilitatii si creatori din noua generatie. Shawn este insotit de sora sa, Aaliyah Mendes. De artistul, cantautorul si prietenul sau apropiat, Jon Vinyl. De artistul-producator Mike Sabath. De artistul multidimensional, Ahmad Cissé. De autoarea si modelul Maye Musk. De designerul Czarina Kwong. Dar si de campionul pentru schimbare, Deprise Lons, si de modelele Yvesmark Chery si Anita Jane Pathammavong.

 Campania Classics Reborn, colectie de articole pentru barbati si femei avand ca element central stilul prep modern

 Viziunea lui Tommy Hilfiger si a lui Shawn Mendes a fost inspirata de patru principii. Primele doua, Color Reborn si Materials Reborn, asigura includerea in colectie a inovarii sustenabile. Celelalte doua, Self Reborn si Community Reborn, reflecta un mod de viata contemporan.

 Color Reborn include materiale care sunt realizate din textile reciclate si prezinta culori vii

Recycrom™ utilizeaza o noua tehnica de fabricare a vopselei. Creata prin reprelucrarea deseurilor provenite din taiere din fabrica, inainte de consum intr-o pulbere colorata.

Materials Reborn integreaza tehnologii de ultima ora, creand noi fibre confortabile din textile reciclate

Acesta incorporeaza Circulose®, un material realizat din deseuri textile reciclate care au fost amestecate cu fibre de lemn. Reducand astfel dependenta de resursele virgine si asigurand faptul ca textilele din bumbac uzate pot face parte dintr-un sistem de reciclare mai circular.

Self Reborn reflecta angajamentul unei abordari proaspete a ideilor

Dar si a pasiunilor si perspectivelor, mergand pana la articolele pe care le purtam.

Community Reborn pune in lumina ideea de a te inconjura de oameni care te fac sa fii mai bun

Colectia Tommy X Shawn Classics Reborn marcheaza un alt pas in realizarea viziunii noastre in materie de sustenabilitate. Ne propunem sa cream un tip de moda care nu iroseste nimic si ii intampina pe toti (Waste Nothing and Welcome All),” a spus Tommy Hilfiger

“Shawn este un tanar impresionant si pledeaza pentru schimbari pozitive. Suntem mandri sa fim parteneri cu el si sa continuam sa ne jucam rolul in crearea unui viitor mai responsabil al modei,” a mai adaugat Hilfiger

Campania Classics Reborn a fost regizata de Team Laird si filmata de Cass Bird

Pentru a lansa campania la nivel mondial, Tommy Hilfiger si Shawn Mendes au gazduit o serie de evenimente in Londra, Berlin, Milano si Ciudad de México. In magazine selectionate se desfasoara activari, oferind o platforma celor care sustin schimbarea pozitiva prin manifestari locale in materie de sustenabilitate.

Sunt foarte incantat sa lucrez cu familia mea Tommy Hilfiger la colectia Classics Reborn”, a spus Shawn Mendes. „Colectia este extrem de speciala pentru mine, deoarece am reusit sa lucrez cu Tommy Hilfiger pentru cocrearea acestei game care include aceste versiuni uimitoare, de inalta calitate si sustenabile ale celor mai clasice articole de imbracaminte.” 

Colectia include o camasa rugby cu stele si dungi. O camasa realizata dintr-un amestec de bumbac reciclat si organic, cu un croi relaxat. Pantaloni chino, dublu plisati, confectionati din bumbac 100 % organic vopsit cu tehnologia Recycrom™. Alte elemente-cheie includ o jacheta varsity din amestec de lana reciclata si maneci realizate cu nailon regenerat ECONYL®. Nailon derivat din deseuri organice si oceanice, inclusiv plase de pescuit.

In colectie s-au utilizat materiale reciclate si inovatoare

Materialele certificate de industrie sunt utilizate in intreaga lume. Inclusiv cele ce respecta standardul privind lana obtinuta din surse responsabile (RWS), standardul de continut organic (OCS) si standardul global de reciclare (GRS).  

Ca o continuare a angajamentului Tommy Hilfiger fata de sustenabilitate, compania isi propune sa se asigure ca design-ul tuturor produselor este realizat in maniera circulara. Pe langa utilizarea materialelor cu impact redus, care acorda prioritate materialelor reciclate si reciclabile si implementeaza tratamente sigure de vopsire in conditii de siguranta. Brand-ul continua sa testeze noi modele de afaceri care mentin produsele in uz mai mult timp. Pentru mai multe informatii despre strategia de sustenabilitate a lui TOMMY HILFIGER , vizitati https://responsibility.pvh.com/tommy/

In Romania, colectia Tommy X Shawn Classics Reborn este disponibila pe tommy.com si in magazinele TOMMY HILFIGER selectionate.

Prietenii si fanii brandului sunt invitati sa se alature conversatiei in social media folosind #TommyHilfiger, @TommyHilfiger si @ShawnMendes.

 Despre SARKK

SARKK a fost fondata in 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova.

De la 1 iulie 2019, compania a fost numita si distribuitor exclusiv pentru CALVIN KLEIN in Grecia, Romania, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

Despre Tommy Hilfiger

TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de lifestyle premium din lume. O sursa de admiratie si inspiratie pentru consumatori din 1985. Brand-ul creeaza un stil emblematic, care prinde viata la intersectia dintre clasic si nou. TOMMY HILFIGER celebreaza esenta stilului american clasic cu o nota moderna. Ofera consumatorilor din intreaga lume calitate premium, prin TOMMY HILFIGER si TOMMY JEANS, cu o gama larga de colectii.