Descopera frumusetea iernii si intra in cursa pentru premiul de 3000 de Lei oferit de Answear.ro in concursul #Winterspiration

1
De Gavrila Alina
24 ian. 2022

Iarna are farmecul ei. Nu exista moment mai bun in anpentru a savura paginile cartii preferate sau pentru a apasa in nestire butonul de ”Next Episode” din serialele preferate.

Daca esti fan al sporturilor de iarna, cu atat mai mult te bucuri de frumusetea lunilor ianuarie si februarie. Iarna este, fara doar si poate, plina de inspiratie. Answear.ro te incurajeaza sa descoperi si tu frumosul din tot ce te inconjoara prin concursul de creatie vizuala#Winterspiration!

Inceputul de an este perfect pentru a descoperi noi pasiuni, pentru a pune in aplicare planurile pe care le amani si pentru a lucra mai mult pentru indeplinirea viselor tale. Chiar daca soarele nu mai apare atat de des pe cer si gradele din termometru se invart numai in jurul cifrei 0, frumusetea acestui sezon este acolo, trebuie doar sa o descoperi.

Profita de acest sezon pentru a deprinde un nou hobby, pentru a juca board games alaturi de prieteni sau, daca apare si zapada, bucura-te de o zi pe partie! Surprinde aceste momente magice intr-o fotografie sau un video si fii o inspiratie pentru ceilalti. In plus, Answear te premiaza pentru acest lucru!

Intra in competitie si poti castiga premiul cel mare de 3000 de lei

Answear.ro te provoaca sa intri in concursul de creatie vizuala#Winterspiration. Inscrierea este foarte simpla: trebuie sa postezi pe Instagram o fotografie sau un video prin care sa arati de unde iti iei tu inspiratia in zilele de iarna. Adauga hastag-ul #winterspirationRO si da tag celor de la @answear_ro.

Toate creatiile inscrise in concurs vor fi jurizate, iar premiile oferite consta in 10 premii a cate 300 de lei + premiul cel mare de 3000 de lei!

Afla mai multe despre cine sunt juratii concursului, pana cand te poti inscrie si inspira-te si din postarile celorlalti concurenti de pe pagina oficiala a concursului, https://lifespirationstartshere.answear.ro/.

​​​​​​Foto: PR