Destine Holidays intra pe un nou segment de piata prin serviciul de broker de vacante

1
De Gavrila Alina
29 mart. 2022

Compania deschide un nou punct de lucru, al 12-lea din tarain municipiul Ploiesti

Destine Holidays, parte a Destine Holding SA, anuntaintrarea pe un nou segment de piata prin introducerea unui concept inedit pe piata turistica din Romania, si anume serviciul de broker de vacante. Companiile membre Destine Holding au avut o crestere a cifrelor de afaceri de 45% in 2021 fata de anul precedent, deservind un numar de aproximativ 1 mil. clienti. Din cadrul Grupului Destine Holding mai fac parte Destine Broker de Asigurare Reasigurare, Destine Leasing IFN, DestineImobiliare si Destine Broker de Asigurare si Reasigurare Republica Moldova. Preluand viziunea Destine Holding SA, Destine Holidays duce mai departe aceasta viziune deafacere cu oameni si pentru oameni ale caror obiective se vor realiza mai bine impreuna decat separat.

In 25 martie 2022, Destine Holidays deschide un nou punct de lucru, in Ploiesti, aducand astfel conceptul de hypermarket de turism si in orasul dumneavoastra.

Totodata, Destine Holidays anunta si organizarea unui concurs. Astfel, clientii care vor rezerva un pachet turistic in agentie, in saptamana premergatoare deschiderii (21.03.2022 – 25.03.2022) vor primi un voucher de reducere in valoare de 50 de euro si se vor inscrie automat in tombola cu premii. De asemenea, in cursa pentru tombola pot intra si persoanele care vor cumpara un pachet turistic in agentia din Ploiesti in perioada 26.03.2022 – 26.04.2022. Norocosul castigator va beneficia de un sejur de doua persoane in Antalya, la un hotel de cinci stele, all inclusive.

Destine Holidays este o agentie de turism infiintata in anul 2018, avand ca principal obiect de activitatepromovarea si vanzarea intregului mix de servicii turistice: cazari in tara si strainatate, pachete turistice, bilete de avion, bilete de autocar, rent-a-car, transferuri la si de la aeroport, asigurari medicale de calatorie etc. Destine Holidays pleaca la drum cu un portofoliu potential ce cuprinde peste 1.000.000 de clienti in Romania, 12 puncte de lucru proprii, 220 de parteneri si 2.500 de brokeri-colaboratori care promoveaza pachete turistice.

Incepand cu vara trecuta calatoriile si turismul au revenit pe un trend crescator datorat, in principal, relaxarii restrictiilor de calatorie. Turistii au devenit insadin ce in ce mai exigenti atunci cand vine vorba sasi achizitioneze vacanta. Pe langa servicii de calitate, acestia cauta diversitate, siguranta si garantia unei vacante perfecte. Acesta este si motivul pentru care am lansat acest nou serviciu pentru piata din Romania, pe care noi l-am denumit #BrokerulTauDeVacante. Ne dorim sa oferim clientilor nostri o varietate de vacante din care sa poata alege tocmai pentru a se bucura din nou de placerea de a calatori”, declara Cosmin Cismas – Business Development Manager.

Destine Holidays devine hypermarketul de vacante, locul in care turistii pot gasi cea mai complexa si mai variata gama de servicii turistice.

Destine Holidays s-a nascut din necesitatea de a veni in intampinarea clientilor cu un produs nou care sa satisfacanevoia de calatorie a acestora. Prin acest concept, turistii Destine Holidays pot compara ofertele de calatorie ale celor mai importanti tour-operatori atat din Romania, cat si din strainatate. Astfel, turistii isi pot alege singuri cu ce tour-operator sa calatoreasca in vacanta, in urma unei consultante axate pe nevoile si bugetele acestora.

O alta noutate cu care vine Destine Holidays, odata cu acest eveniment, este lansarea, pe piata de travel din Romania, a conceptului Flash Sales. Datorita acestui concept nou pe piata turistica din Romania, turistii Destine Holidays vor beneficia periodic de tarife speciale pe anumite destinatii promovate de agentie. Flash Salessunt reduceri sau promotii la pacetele turistice promovate de agentie, pentru o perioada limitata de timp si numar de locuri. Practic in fiecare saptamana scoatem la vanzare anumite pachete turistice, in diferite destinatii, pachete care au un tarif special pe toata durata sezonului dar care sunt cu 20-30% mai mici decat tariful standard. Pentru a beneficia de aceste tarife, turistii nostri nu trebuie decat sa urmareasca campaniile saptamanale de promovare pe careDestine Holidays le efectueaza, sa vina in agentiile noastre sau sa ia legatura cu unul din brokerii nostrilcolaboratori precum si pe site www.destine-holidays.ro si sa-si rezerve vacanta in saptamana campaniei de promovare. Astfel vor beneficia de o vacanta la tarife speciale sub tarifele standard ale pietei pe acelasi produs.