Hot News de la Wella Professionals: gama ULTIMATE REPAIR a lansat cea mai inovatoare masca intens reparatoare  

1
De Gavrila Alina
2 mai 2024

Cea mai apreciata si cunoscuta gama din portofoliul Wella Professionals, Ultimate Repair, se intregeste prin lansarea unui produs vedeta. Masca intens reparatoare pentru parul deteriorat, Ultimate Repair Mask.

Efectele ei imediate?

Repara, fortifica si netezeste parul deteriorat. Ultimate Repair Mask foloseste o tehnologie adaptiva care ofera parului o reparare personalizata. Este cunoscut faptul ca parul se deterioreaza in mod inegal. Uneori, mai tare spre varfuri, alteori mai mult in zona mediana.

Solutia vine de la Ultimate Repair Mask

Agentii ei de reparare adaptivi targeteaza zonele cele mai afectate ale firului de par si le repara in functie de necesitati. Lasand parul moale, lucios, stralucitor, vibrant si usor de coafat.

Noua masca Ultimate Repair, o crema de lux

Aceasta repara parul deteriorat de urmarile razelor UV, ale instrumentele de coafare cu aer fierbinte, ale extensiilor, elasticelor si a decolorarii. Masca ofera un par vizibil mai neted, mai sanatos si mai usor de coafat prin tehnologia adaptiva vizata.

Beneficiile ingrijirii parului cu masca Ultimate Repair Mask

• Repara parul atat din interior, cat si din exterior

• Descurcare umeda de 6x mai usoara

• Reducere instantanee a incretirii

• Vizeaza zonele cele mai deteriorate pentru a repara legaturile din interior si pentru a umple parul in exterior

Ultimate Repair Mask, o formulare de exceptie

Tehnologie brevetata si tehnologie adaptiva cu AHA si Omega 9 pentru intarirea si reconstruirea parului atat din interior, cat si in exterior. Noua masca este testata dermatologic si este benefica pentru toate tipurile de par. Atat pentru cel fin, mediu, si aspru, cat si pentru cel drept, ondulat, cret, gros, uleios.

Gama Ultimate Repair, solutia ideala destinata ingrijirii unui par de legenda

Ea vine sa repare pe interior si sa revitalizeze pe exterior. Cu 99% mai putin par deteriorat, pentru un par de 12 ori mai neted si cu extra stralucire.

ULTIMATE REPAIR este o gama inovatoare care reuneste munca a peste 300 de cercetatori

500 de brevete, dar si a 140 de ani de incredere in expertiza profesionala a parului. Gama Wella Professionals revolutioneaza prin modul in care abordeaza repararea parului.