Wella sarbatoreste 30 de ani de culoare si frumusete

1
De Gavrila Alina
8 iun. 2023

Anul acesta, Wella Professionals sarbatoreste 30 de ani de experienta creativa si culoare in Romania.

30 de ani care se traduc prin maturitate, stabilitate, expertiza, integritate si leadership.

Wella, alaturi de stilistii romani

Wella creeaza comunitati, incurajeaza si premiaza pasiunea, inovatia, calitatea si creativitatea. Iar prin produsele sale prezinta cele mai revolutionare tehnologii.

Pe 30 mai, Wella Professionals Romania a fost gazda unui show de lumina, culoare si hairstyling spectaculos. In cadrul eventului au fost prezentate colectii incendiare semnate de stilisti renumiti la nivel national si international sub conceptul  „House of Wella, Celebration Gala”.

Wella Professionals i-a sarbatorit si i-a onorat pe cei mai respectati mentori si hairstilisti care au scris istoria brandului in Romania: Dana Dinca, Constantin Ilie si hairstilistii fondatori din echipa Wella: Ioana Dobre, Emil Hurubean, Attila Bereczki, Eduard Virag, Ovidiu Cristea, Roxana Oprea si Alina Rau. Pentru ca totul are un inceput.

Show-ul a continuat cu lansari spectaculoase de produse: Ultimate Repair, Shinefinity si System Professional LuxeBlonde. Au urcat pe scena peste 300 de modele si hairstilisti. Totul, in fata a peste 500 de spectatori.

Publicul a asistat la show-ul „Signature Blondes” creat de Romeu Felipe, regele Balayage-ului Brazilian. Felipe este considerat unul dintre cei mai importanti coloristi din lume, detinatorul unui portofoliu exceptional.

Romeu Felipe este recunoscut pentru asa-numitele sale „maini de aur”

El este cel care a creat tehnici unice de culoare si inovatii care sporesc frumusetea naturala a femeilor. Romeu este un colorist si un influencer uimitor, intruchipand adevaratul spirit Wella Professionals, cel al pasiunii, inovatiei continue si un angajament nesfarsit fata de client.

Scena a vibrat la prezentarile colectiei Cut & Color by Lucian Busuioc & JB Mazella, Marco Firriolo din Italia

Dar si la colectiile semnate de Top Artists Wella Romania: Tudor Calaceanu, Raluca Horvat, Ștefan Daniel, Dana Arvu, Septimiu Zavate, Cristina Scrisu, Eduard Virag, Attila Bereczki, Ionela Chiriac, Alina Calin, Florina Vatafu, Mihai Badin, Doinel Bocan, Rares Chira.

House of Wella, Celebration Gala s-a dovedit un spectacol grandios de hairstyling, lumina, inspiratie, trenduri, culoare, tunsoare, coafuri grafice si colectii creative de coafuri. Un eveniment aniversar al celor 30 ani de expertiza Wella Professionals in Romania. Unde si-au dat intalnire cei mai reputati stlilisti ai lumii, creatori din lumea culorii si operele lor de arta, experti in ingrijire, si artisti ai parului.

La multi ani, Wella Professionals Romania!