Hublou Coworking. Livingul tau departe de casa  

1
De Gavrila Alina
1 iun. 2024

Hublou Coworking a pregatit o oferta exclusiva pentru noii membri: prima luna gratuita! Poti experimenta combinatia perfecta intre confortul de acasa si un mediu de afaceri profesionist la Hublou Coworking.

 “Noi stim cat de important este un spatiu de lucru care sa se simta ca acasa. De aceea, spatiile noastre sunt concepute pentru a oferi confortul livingului tau, asigurandu-ti un mediu de lucru eficient si placut”, spune Carmen Pocovnicu, fondatoarea Hublou.

De ce sa alegi Hublou Coworking?

Confortul de acasa in mediul de afaceri. La Hublou Coworking ai parte de o ambianta placuta, ca acasa. Dar in acelasi timp beneficiezi de facilitatile si structura unui spatiu de lucru profesionist. “Pentru realizarea acestui proiect au fost folosite materiale de cea mai inalta calitate si dotari din gama premium. Astfel, te poti bucura de o gama variata de spatii de lucru. Si fie ca ai nevoie de un birou dedicat, individual, o sala de meeting si training, gazduite pentru sediul tau social, de o chicinetă echipata, sau de un spatiu de relaxare la noi le gasesti pe toate”, spune Carmen Pocovnicu, fondatoarea Hublou.

Toate facilitatile de care ai nevoie

Mai mult, pe langa confort si spatiile dedicate, nu va mai trebui sa iti faci alte griji. Si asta deoarece beneficiezi de internet wi-fi hi-speed, imprimanta si scaner, apa si aer purificate, utilitati incluse si curatenie zilnica.

“Consum sustenabil. Suntem dedicati sustenabilitatii si folosim exclusiv energie verde, materiale reciclabile si produse ecologice. Astfel asiguram un impact minim asupra mediului”, declara Carmen Pocovnicu, fondatoarea Hublou.

Prin toate aceste servicii, Hublou isi doreste sa stimuleze creativitatea si productivitatea clientilor. Invitam freelanceri, antreprenori si angajati care lucreaza la distanta sa se alature comunitatii noastre si sa profite de aceasta oferta speciala.

Preturile incep de la 99 de euro pe luna pentru inchirierea unui birou virtual

Si de la 250 de euro pe luna pentru inchirierea unui birou de coworking dedicat. Pentru mai multe informatii si pentru a beneficia de prima luna gratuita, viziteaza www.hublou.ro

Despre Hublou Coworking

 Hublou Coworking este dedicat oferirii unei experiente de coworking unice si sustenabile din Bucuresti. Spatiile noastre sunt concepute pentru a stimula creativitatea, productivitatea si comunitatea.

 Ne gasiti si pe:

www.hublou.ro

https://www.instagram.com/hublou_coworking/

https://www.facebook.com/hublou.coworking

Contact:

Hublou Coworking | office@hublou.ro| tel. 0314055405

Adresa| Strada Emanoil Porumbaru 31, etaj 4, birou 10, Sector 1, Herastrau, Bucuresti