Hublou, noul boutique de coworking, distinct si sustenabil, s-a deschis in Bucuresti

1
De Gavrila Alina
5 apr. 2024

Hublou, cel mai nou spatiu de coworking situat intre Aviatorilor si Charles de Gaulle, ofera freelancerilor un spatiu de 200 de metri patrati.

Cu 20 de birouri dedicate, birouri individuale, virtuale, sali de training si spatii de relaxare, Hublou isi doreste sa stimuleze creativitatea si sa potenteze productivitatea.

Design cozy, amenajari distincte si dotari de ultima generatie

Spatiul este situat pe strada Emanoil Porumbaru nr. 31, la doar 5 minute pe jos de statia de metrou Aviatorilor si de parcurile Herastrau si Kiseleff. Amenajarile au fost realizate cu materiale de calitate iar dotarile sunt din gama premium. Lucrarile au durat 12 luni si au costat 100.000 Euro.

 Am construit un spatiu de coworking boutique, cozy. Un birou ca livingul de acasa, destinat celor care s-au saturat, dupa 4 ani de la debutul pandemiei, sa mai lucreze de acasa si care doresc o alternativa confortabila si sustenabila la birourile clasice. Spatiul poate gazdui si sesiuni de training, cursuri, workshopuri sau conferinte”, declarat Carmen Pocovnicu, fondatoarea Hublou.

Spatiile de coworking sunt mai atractive decat un birou clasic


Doi din trei angajati considera ca un spatiu de coworking aduce mai multe satisfactii din punct de vedere social decat lucrul de la birou (64%) sau de acasa (67%), potrivit unui studiu recent publicat de Harvard Business Review (HBR). Un motiv important care a dus la acest rezultat este acela ca un spatiu de coworking ofera flexibilitatea pe care oamenii o doresc la locul de munca, dar si posibilitatea de a alege alaturi de cine sa lucreze”, a spus Carmen Pocovnicu.

Facilitatile si serviciile incluse in abonamentul Hublou

Birouri dedicate, birouri individuale, sali de meeting si training, gazduire sediu social, chicinete echipate, spatii de relaxare, internet wi-fi hi-speed, imprimanta si scanner, apa si aer purificate, utilitati incluse si curatenie zilnica. 

 Mai mult, Hublou pune accent pe sustenabilitate, folosind exclusiv energie verde regenerabila, materiale reciclabile si produse bio.

 Hublou ofera si posibilitatea inchirierii a unui birou virtual, pentru cei care au nevoie de o prezenta fizica in Bucuresti, dar nu doresc sa inchirieze un birou fizic cu angajamente pe termen lung. De asemenea, gazduirea sediului social, preluarea corespondentei si accesul la salile de intalniri si training  se afla printre serviciile incluse in acest pachet.

Preturile incep de la 99 de euro pe luna pentru inchirierea unui birou virtual, si de la 255 de euro pe luna pentru inchirierea unui birou de coworking dedicat.