Sweeteria lanseaza prima gama de praline artizanale fara zahar cu 100% din ingrediente naturale

1
De Gavrila Alina
7 nov. 2022

Sweeteria este primul laborator din Romania care produce dulciuri pe baza de indulcitori naturali de cea mai buna calitate.

 Cu o luna inainte de cea mai asteptata luna a anului, luna cadourilor, Sweeteria ofera una dintre cele mai dulci surprize. Prima gama de praline artizanale fara zahar realizata din ingrediente 100% naturale.

Sweeteria, laboratorul alchimistului modern

Unde gasiti produsele preferate in forme inedite, lucrate manual, in serie limitata.

Ca in orice poveste de succes, am pornit de la un vis si am dorit sa-l transformam in realitate. Visul de a ne putea bucura de gustul adevarat al dulciurilor de calitate, dupa formule naturale. Dar fara a face rabat de la calitatea ingredientelor.  Dorim sa construim o lume mai sanatoasa, cu produse sigure pentru intreaga familie. Asteptand aniversarea a 6 ani Sweeteria, am lansat prima gama de praline artizanale #farazahar #fabricatinRomania.  Alaturi ne-a fost Vlad Niculescu, ciocolatier Boem Atelier”, a declarat Elena Pavel, owner Sweeteria.

Prima gama de praline artizanale, fara zahar, Sweeteria realizata din ingrediente 100% naturale contine doua cutii

Cutia neagra contine 12 praline din ciocolata amaruie vegana cu umpluturi din Greentella (crema de ciocolata fara zahar Sweeteria). Dar si alune coapte, jeleu de sfecla rosie, pudra si bucati de lamaie liofilizata. Pictura acestora este realizata cu unt de cacao si pudre de fruct.

Cutia alba contine 12 praline din ciocolata alba si cu lapte cu umpluturi din Greentella (crema de ciocolata fara zahar Sweeteria), jeleuri de zmeura, capsuni, mango, fructul pasiunii. Pictura este realizata cu unt de cacao si pudra de zmeura liofilizata, turmeric, sofran si carbune vegetal.

Mi-am urmat pasiunea pentru ciocolaterie, cofetarie si patiserie la Paris si in Belgia, patria ciocolateriei de lux. Am revenit in tara cu tot bagajul de cunostinte acumulat, pentru a oferi romanilor o alta perspectiva asupra ciocolatei. E prima data cand lucrez cu ciocolata fara zahar, cu indulcitori naturali, iar asta e o provocare.”, a declarat Vlad Niculescu, ciocolatier Boem Atelier.

Sweeteria -o gama larga de produse, gandite pentru nevoile de peste zi ale intregii familii, realizate din ingrediente 100% naturale. De la mic dejunuri bogate in fibre, nutrienti si vitamine, pana la gustari rapide si delicioase si deserturi, prajituri si torturi gata preparate.

Sweeteria a primit un premiu de excelenta in design, la Wolda Tokyo, unde brandul a fost apreciat si ales dintre 307 proiecte din 46 tari. Intreaga gama de produse este disponibila pe www.sweeteria.com.ro.

 Mai multe detalii despre noua gama de praline artizanale fara zahar gasiti aici:

Facebook:   Sweeteria | Facebook; Boem Atelier | Ploiesti | Facebook

Instagram: sweeteria.com.ro; boem.atelier