Tommy Collection by Tommy Jeans se intoarce

1
De Gavrila Alina
5 mai 2023

In sezonul primavara ‘23 , o noua colectie de produse clasice stilul streetwear contemporan se lanseaza printr-o campanie infuzata de ritmul comunitatii lowriding din Japonia.

Tommy Hilfiger anunta urmatorul capitol Tommy Collection by TOMMY JEANS

Inspirata de radacinile sale din hip-hop, Tommy Collection se conecteaza la comunitatile din intreaga lume. Promovand cultura strazii printr-o perspectiva progresiva, locala.

In acest sezon, TOMMY JEANS apare in lumea lowriding-ului din cultura chicano japoneza cu cea mai recenta lansare a celei mai elevate colectii.

Piesele moderne de baza primesc un twist de sezon

Tommy Collection Primavara ’23 este formata din piese care prezinta o interpretare contemporana a arhivei TOMMY JEANS. Produsul hero este jacheta windbreaker Chicago in rosu si albastru, cu maneci detasabile. Alte atractii ale colectiei sunt blugii baggy Aiden din denim, medium wash si talie lejera. Stilul acestora este sinonim cu muzica rap.

Jacheta parka color-blocked. Vesta trucker din denim, decupata, fara maneci. Vesta tricotata stil letterman si puloverul stil hochei din nailon. In intreaga colectie piesele prezinta diverse proportii si oportunitati de layering. In timp ce imbina estetica prep, skate si hip-hop.

Arhivele sportive, recodificate prin caleidoscopul culturilor

Campania Tommy Collection Primavara ‘23, un amestec de instantanee pline de actiune. Dar si momente dezinvolte si portrete intime ale comunitatii lowrider, realizate de fotograful Theo Cottle din Londra. Cu o distributie de lowrider americani clasici si proprietari de garaje, rapperi si artisti tatuatori, colectivul japonez modeleaza o lume dinamica in care colectia se integreaza.

Videograful Yohai Haga Peta (@yoheipeta) a surprins universul lowrider din Shibuya pe timp de noapte. Cu scene declansate de cultura stradala Cali-Mex si cultura masinii, in timp ce soferii fie conduc in deriva, fie alert sau se plimba pe strazile din Tokyo.

Colectia este disponibila pe tommy.com si in anumite magazine TOMMY JEANS din intreaga lume. Magazinele TOMMY JEANS din Romania se afla in Parklake Shopping Center si MegaMall Bucuresti.

Intrati pe platformele sociale @TommyJeans, #TommyJeans si #TommyCollection si alaturati-va comunitatii TOMMY JEANS – o destinatie digitala care combina muzica, streetwear si cultura.

Despre SARKK

SARKK a fost fondata in 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova.

De la 1 iulie 2019, compania a fost numita si distribuitor exclusiv pentru CALVIN KLEIN in Grecia, Romania, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

Despre Tommy Hilfiger

TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de lifestyle premium din lume. O sursa de admiratie si inspiratie pentru consumatori din anul 1985. Brand-ul creeaza un stil emblematic, care prinde viata la intersectia dintre clasic si nou. TOMMY HILFIGER celebreaza esenta stilului american clasic cu o nota moderna.